Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Γυάλινο Βάζο Βλάστησης για Φύτρα (1τμχ) Geo

Γυάλινο Βάζο Βλάστησης για Φύτρα (1τμχ) Geo

Τα βαζάκια είναι  μια από τις ευκολότερες και αποτελεσματικότερες μεθόδους για την καλλιέργεια θρεπτικών φύτρων στο σπίτι μας και μέσα σε μόλις λίγες ημέρες.

Το πακέτο της περιέχει ένα γυάλινο βάζο κατάλληλο για καλλιέργεια, το ειδικό βιδωτό καπάκι με μεταλλικό δίχτυ, την κεραμική λευκή βάση και το μεταλλικό υποστήριγμα του βάζου (τα φύτρα δεν έρχονται σε επαφή με πλαστικά μέρη!).

 • Χωρίς ακαταστασία, χωρίς ταλαιπωρία - μούλιασμα, στράγγισμα και βλάστηση, όλα συμβαίουν μέσα στο ελεγχόμενο περιβάλλον του βάζου
 • Κάθε βαζάκι χωράει μέχρι και ένα λίτρο έτοιμων φύτρων
 • Σε αντίθεση με άλλα βάζα βλάστησης, το βάζο της GEO καθαρίζεται γρήγορα και εύκολα ενώ είναι ασφαλές και για πλύσιμο σε πλυντήριο
 • Μπορείτε να δείτε την ανάπτυξη των φύτρων από όλες τις πλευρές εξασφαλίζοντας μια υγιή καλλιέργεια
 • Δείχνει υπέροχο σαν αξεσουάρ σε κάθε κουζίνα

Οι οδηγίες χρήσης που περιέχονται στο κουτί είναι φιλικές  προς το χρήστη και ισχύουν για όλα τα είδη σπόρων. Αυτό που διαφέρει, ανάλογα με την ποικιλία του σπόρου, είναι η απαιτούμενη ποσότητα και ο απαιτούμενος χρόνος βλάστησης / συγκομιδής τους. 

Πρώτη Ημέρα: Βάλτε τους σπόρους στο βαζάκι, βιδώστε το καπάκι και αφήστε τους να μουλιάσουν σε άφθονο νερό (τουλάχιστον τα 3/4 του βάζου) για 8-12 ώρες.  Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το σπόρους σχολαστικά, περιστρέφοντας το βάζο ανάποδα και κουνώντας το δυνατά έτσι ώστε να απομακρυνθεί όλο το νερό που μπορεί ακόμα να έχει απομείνει στο κάτω μέρος. Τοποθετήστε το βαζάκι στο μεταλλικό υποστήριγμα και έπειτα στην κεραμική βάση. Αυτό θα προκαλέσει την απομάκρυνση όλου του υπόλοιπου νερού από  το βαζάκι, το οποίο θα τρέξει προς την κεραμική βάση. Το βάζο πρέπει να τοποθετείται σε επίπεδη επιφάνεια και να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου (18-25 °C), μακριά από άμεσο φως και από άλλες πηγές θερμότητας.

Επόμενες Ημέρες: Εντός των επομένων ημερών, το βάζο πρέπει να γεμίζει και μετά από 1-2 λεπτά, να στραγγίζεται/αδειάζει ξανά. Αυτό συμβαίνει για να επιτρέπεται στους σπόρους  που περιέχονται να ενυδατώνονται και επομένως να βλαστήσουν πιο γρήγορα. Αυτή η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα (πρωί και απόγευμα) μέχρι τη στιγμή της συγκομιδής και μέχρι οι σπόροι μέσα στο βάζο να φαίνονται πως είναι στεγνοί. Όπως και στην πρώτη μέρα, φροντίστε να ανακινείτε δυνατά το βάζο με το περιεχόμενο του κάθε φορά που ξεπλένετε / ενυδατώνετε.

Συγκομιδή: Τα φύτρα θα αναπτυχθούν ταχέως και ανάλογα με τα ειδικά χαρακτηριστικά τους (ποικιλία/είδος σπόρων) και τη θερμοκρασία δωματίου. Τέλος, τα φύτρα απομακρύνονται από το βάζο και είναι έτοιμα για κατανάλωση ή για να τοποθετηθούν στεγνά στο ψυγείο όπου θα συνεχίσουν, σταδιακά, να μεγαλώνουν.

Σημειώση: Το βάζο δεν είναι κατάλληλο για παραγωγή φύτρων από Ρόκα, Κάρδαμο, Λινάρι, Βασιλικό, (Rocket, Cress, Flax, Basil).

Διαστάσεις: Ύψος: 12.50cm το βαζάκι & 13.50cm μαζί με το καπάκι. Φάρδος - Διάμετρος: 8cm στις άκρες & 10cm στη μέση.


Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g
Ενέργεια 1
Λιπαρά 1
Εκ των οποίων κορεσμένα 1
Υδατάνθρακες 1
Εκ των οποίων σάκχαρα 1
Πρωτεϊνη 1
Αλάτι 1

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

 • Brand: Geo
 • Κωδικός Προϊόντος: M.01.NN.865
 • Πόντοι Ανταμοιβής: 49
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 16,60€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 16,60€
 • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1660