Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Κολλοειδής Άργυρος - Ισχυρό Αντιπαθογόνο - ACS 200ppm (60ml) Results RNA

-10% Κολλοειδής Άργυρος - Ισχυρό Αντιπαθογόνο - ACS 200ppm (60ml) Results RNA

Το Advanced Cellular Silver (ACS) 200 Extra Strength είναι ο μόνος εξαιρετικά απορροφήσιμος Κολλοειδής 'Αργυρος με μακράς διαρκείας παραγωγή ιόντων αργύρου που επιτρέπει τη γρήγορη και ολοκληρωμένη εξουδετέρωση όλων των παθογόνων οργανισμών και προλαμβάνει την ανάπτυξη της αντίστασης σε αυτούς, όπως ακριβώς συμβαίνει με τη χρήση αντιβιοτικών.

Ο Κολλοειδής Άργυρος δρα ως φυσικό αντιπαθογόνο γιατί εξουδετερώνει ένα ένζυμο που όλα τα βακτήρια, οι ιοί και οι μύκητες έχουν ανάγκη για τον μεταβολισμό του οξυγόνου. Έτσι, οι οργανισμοί αυτοί ασφυκτιούν και εξουδετερώνονται. 


Ασφαλές & Αποτελεσματικό:

Με προηγμένη τεχνολογία παρασκευής συγκριτικά με άλλους κολλοειδείς αργύρους, συμπληρώματα με άργυρο ή νανοσωματίδια αργύρου, το Advanced Cellular Silver (ACS) 200 Extra Strength είναι αποτελεσματικό ενάντια σε μια τεράστια γκάμα μικροοργανισμών που προκαλούν ασθένειες - οξειδώνοντας το κυτταρικό τοίχωμα των κατά Gram θετικών και αρνητικών βακτηρίων, των σπειροχαιτών, των ιών, των μυκήτων, των παρασίτων και πολλών άλλων - χωρίς να βλάψει την υγιή χλωρίδα του εντέρου, τη βιοχημεία του σώματος, τον ανθρώπινο ιστό ή να επηρεάσει τα ένζυμα που είναι αναγκαία για τον οργανισμό. 


Ανώτερη Ποιότητα:

To ACS 200 Extra Strength σκοτώνει παθογόνους οργανισμούς 4.000 με 1.000.000 φορές πιο αποτελεσματικά από ανταγωνιστικά προϊόντα, βάση ανεξάρτητης εργαστηριακής έρευνας.


Πολυετής Έρευνα:

Η πολυετή έρευνα, για πάνω από 20 χρόνια, σε περισσότερες από 500 πανεπιστημιακές και εργαστηριακές μελέτες, έχει τεκμηριώσει πως το ACS 200 Extra Strength είναι η πιο αξιόπιστη φόρμουλα υποστήριξης του ανοσοποιητικού.


Προετοιμαστείτε για επιτυχία:

Το ACS 200 Extra Strength παρέχει 200ppm (parts per million) ενεργοποιημένα μόρια αργύρου, που αιωρούνται σε ένα ειδικό υγρό (ulta απιονισμένο νερό) που χρησιμοποιεί η RNA ως μέσο μεταφοράς μικροθρεπτικών συστατικών, επιτρέποντας τη γρήγορη απορρόφηση και τη χρήση του από όλα τα συστήματα του οργανισμού. Ο Κολλοειδής Άργυρος της RNA υποστηρίζει μοναδικά το ανοσοποιητικό σύστημα, παρέχει αποτελεσματική αντιμικροβιακή θεραπεία και προφύλαξη ευρέος φάσματος.


Χρήση:

Λόγω κανονισμών της Ε.Ε. που τέθηκαν σε ισχύ το 2010, o κολλοειδής άργυρος διατίθεται στα μέλη κράτη της, πλέον, μόνο για εξωτερική χρήση, απολύμανση επιφανειών και απολύμανση του πόσιμου νερού. Οι παραπάνω πληροφορίες και έρευνες είναι για να επιβεβαιώσουν την αποτελεσματικότητα του ACS 200 και σε καμία περίπτωση δεν υπονοούν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία παθογόνων οργανισμών εντός του ανθρώπινου οργανισμού.


Φτιάχνεται στις ΗΠΑ, με Πιστοποίηση GMP (Good Manufacturing Practices).


  • Εξαιρετικά καθαρό απιονισμένο νερό.
  • 99,999% καθαρός άργυρος (φυσικό ασήμι, σε ελεύθερη στοιχειακή μορφή) 350mcg.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

  • Brand: Results RNA
  • Κωδικός Προϊόντος: M.03.01.071
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 68
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 37,80€
  • 34,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 34,00€
  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 3400