Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Θέλω να Χαρίσω μια Δωροεπιταγή!

Θέλετε να χαρίσετε στον/στην αγαπημένο/η σας μια Δωροεπιταγή από τη Biosophy;! Kαι πολύ καλά κάνετε! Είναι ένα υπέροχο healthy δώρο που ο/η αγαπημένος/η σας θα εκτιμήσει!


Πώς το κάνετε;


Κλικ ΕΔΩ για να εισάγετε τα στοιχεία που ζητάμε, μαζί με ένα σπέσιαλ μήνυμα αφιέρωση! Βάζετε όποιο  χρηματικό ποσό θέλετε εσείς, χωρίς περιορισμούς.


Στη συνέχεια, ολοκληρώνετε την πληρωμή, με κάρτα ή τραπεζική κατάθεση.


Αμέσως, στέλνουμε στον αγαπημένο/η σας ένα mail με τη σπέσιαλ αφιέρωση σας και τον κωδικό της Δωροεπιταγής.


Πώς εξαργυρώνεται η Δωροεπιταγή;


Ο αγαπημένος/η σας μπαίνει στο biosophy.gr και κάνει εύκολα και άνετα τις αγορές του/της.


Πατάει στο εικονίδιο Καλάθι Αγορών, επιλέγει Χρήση Δωροεπιταγής και εισάγει τον κωδικό της Δωροεπιταγής που του στείλαμε. Αμέσως, θα δει το σύνολο της παραγγελίας να μηδενίζεται!


Αν προτιμάει μερική εξόφληση της Δωροεπιταγής, μπορεί να το κάνει!Μπορεί να ψωνίσει προϊόντα μικρότερης αξίας, από την αξία της Δωροεπιταγής, χρησιμοποιώντας τον ίδιο κωδικό, πολλές φορές. Κάθε φορά, το ποσό θα αφαιρείται από την αρχική αξία της Δωροεπιταγής και το υπόλοιπο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μελλοντικές αγορές. Τυχόν πιστωτικό υπόλοιπο δεν μπορεί να εξοφληθεί με μετρητά.


Αν θέλει να αποκτήσει προϊόντα μεγαλύτερης αξίας από την αξία που καλύπτει η Δωροεπιταγή, μπορεί επίσης να το κάνει! Αυτόματα, θα υπολογιστεί η διαφορά που είναι προς πληρωμή.


Να γνωρίζετε πως: 


Η Δωροεπιταγή δεν εξοφλείται με μετρητά. Η Δωροεπιταγή παραμένει σε ισχύ για ένα (1) χρόνο από την ημερομηνία παράδοσης. Με την παρέλευση αυτού του διαστήματος, η ισχύς της κάρτας λήγει και δεν είναι εφικτή η εξαργύρωση ή η αντικατάστασή της.


Χαρίστε θρεπτικά δωράκια στον/ην αγαπημένος/η σας...και θα χαρεί πολύ!