Σάλτσα Σόγιας με Εσπεριδοειδή 'Yuzu Ponzu' (150ml) Clearspring
Το Υuzu Ponzu είναι ένα παραδοσιακό Iαπωνικό ντρέσινγκ, πλούσιο σε umami, που συνδυάζει την αρωματική γεύση του χυμού εσπεριδοειδών yuzu (γιούζου) με τη φυσική σάλτσα σόγιας και το ξύδι ζυμωμένου ρυζιού. Περιέχει χυμό ψυχρής έκθλιψης από το εξωτικό φρούτο yuzu η γεύση του οποίου μοιάζει με λάιμ, λεμόνι, γκρέιπφουτ και μανταρίνι. To Yuzu Ponzu χρησιμοποιείται ακριβώς όπως η βινεγκρέτ.
Γαρνίρετε σε σαλάτες, λαχανικά και τόφου, συνοδέψτε ως σάλτσα με νουντλς ή χρησιμοποιήστε ως ντιπ σε finger food, όπως τεμπούρα λαχανικών και θαλασσινών.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος | |
Βιολογικό | ✓ |
Χωρίς Λακτόζη | ✓ |
Vegetarian | ✓ |
Vegan | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης | ✓ |
Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g | |
Ενέργεια | 433kJ/103kcal |
Λιπαρά | 0.1g |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 0g |
Υδατάνθρακες | 21g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 13g |
Πρωτεϊνη | 3.8g |
Αλάτι | 7.1g |
Σάλτσα σόγιας* (39%) (νερό, φασόλια σόγιας*, σιτάρι*, θαλασσινό αλάτι, αλκοόλ σιτηρών [αιθανόλη]*), ξύδι ρυζιού* (νερό, ζυμωμένο ρύζι*), σιρόπι ρυζιού*, χυμός yuzu* (13%), νερό, mirin* (γλυκό ρύζι*, shochu* [νερό, ζυμωμένο ρύζι*], ζυμωμένο ρύζι*), εκχύλισμα λαχανικού θάλασσας kombu (νερό, kombu, θαλασσινό αλάτι), θαλασσινό αλάτι. *Βιολογικής Γεωργίας.