Βάση για Πίτσα Χωρίς Γλουτένη/Λακτόζη (300γρ) Schar
Βάση πίτσας, χωρίς γλουτένη και λακτόζη, έτοιμη για να προσθέσετε τα αγαπημένα σας υλικά και να απολαύσετε ιταλική πίτσα στο σπίτι!
Δεν περιέχει γλουτένη, σιτάρι, λακτόζη, υδρογονωμένα λιπαρά, χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά. Παρασκευάζονται μόνο από υψηλής ποιότητας φυτικά συστατικά.
Κατάλληλο για άτομα που έχουν διαγνωστεί με κοιλιοκάκη, όσους πάσχουν από αλλεργία ή δυσανεξία σε γλουτένη, σιτάρι, λακτόζη ή εκείνους που ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή.
Περιέχει 2 βάσεις για πίτσα των 150γρ, ξεχωριστά συσκευασμένες για να διατηρούνται φρέσκιες.
Πρόταση για Πίτσα Μαργαρίτα: Προθερμάνετε το φούρνο στους 210 βαθμούς (πάνω κάτω), καλύψτε ομοιόμορφα τη βάση πίτσας με σάλτσα ντομάτας, απλώστε μοτσαρέλα, ψήστε για 12 λεπτά στη χαμηλότερη θέση του φούρνου ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Ξεφουρνίστε και σερβίρετε γαρνίροντας με φρέσκα φύλλα βασιλικού ή ρόκας.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος | |
Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Πιστοποιημένο Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Χωρίς Λακτόζη | ✓ |
Vegetarian | ✓ |
Vegan | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης | ✓ |
Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g | |
Ενέργεια | 1231kJ/291kcal |
Λιπαρά | 3.5g |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 0.5g |
Υδατάνθρακες | 60g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 2.7g |
Πρωτεϊνη | 3g |
Αλάτι | 1.3g |
Άμυλο αραβοσίτου, αλεύρι ρυζιού, νερό, προζύμι 14% (αλεύρι ρυζιού, νερό), άμυλο πατάτας, άμυλο ρυζιού, αλεύρι αραβοσίτου, σιρόπι γλυκόζης, μαγιά, πυκνωτικό: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη; δεξτρόζη, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1,6%, ηλιέλαιο, φυτικές ίνες (ψύλλιο), ιωδιούχο αλάτι (αλάτι, ιωδιούχο κάλιο), πρωτεΐνη σόγιας, διογκωτικοί παράγοντες: γλυκονο-δ-λακτόνη, όξινο ανθρακικό νάτριο; ρυθμιστής οξύτητας: τρυγικό οξύ, κιτρικό οξύ.