Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Αλκαλικό-Ιονισμένο Νερό με pH 9 & Ηλεκτρολύτες (600ml) ActiPH

Αλκαλικό-Ιονισμένο Νερό με pH 9 & Ηλεκτρολύτες (600ml) ActiPH

Το ActiPH Water είναι το πρώτο Αλκαλικό και Ιονισμένο εμφιαλωμένο νερό που φτιάχτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μέσω μιας μοναδικής διαδικασίας ιονισμού, αγνό νερό από τις πηγές των βρετανικών λόφων Σροπσάιρ (Shropshire) ενισχύεται με ένα μίγμα ηλεκτρολυτών, για να αποδώσει ένα μοναδικό αλκαλικό νερό με pΗ 9,0 ή και μεγαλύτερο. Με το ActiPH αποκαθιστάτε και διατηρείτε τη φυσική σας ισορροπία, ενυδατώνεστε σε κυτταρικό επίπεδο, γεμίζετε με ενέργεια!

Το Αλκαλικό Ιονισμένο νερό ActiPH γεννήθηκε κυριολεκτικά στη θάλασσα! Είναι αποτέλεσμα ανακάλυψης του Jamie Douglas-Hamilton, του ανθρώπου που κατάφερε να κάνει δύο φορές Ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records) κωπηλατώντας 5.000 μίλια σε όλον τον Ινδικό Ωκεανό, από την Αυστραλία έως την Αφρική.

Σε αυτή την αποστολή, μαζί με ένα πλήρωμα έξι ατόμων πολέμησαν ισχυρά ρεύματα, μεγάλες καταιγίδες, ακόμη και έναν τυφώνα. Με κωπηλασία μοιρασμένη σε βάρδιες, για 24 ώρες την ημέρα, οι απαιτήσεις ήταν τόσο ακραίες που οι άνθρωποι του πληρώματος έκαιγαν 10.000 θερμίδες την ημέρα και άρα έπρεπε να πίνουν μέχρι και 13 λίτρα νερού. Οι ακραίες αυτές καταστάσεις οδήγησαν συχνά σε έντονες παραισθήσεις μέχρι και λιποθυμίες.

Για να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές συνθήκες, το πλήρωμα άρχισε να αναμειγνύει το νερό τους με μια μικρή ποσότητα θαλασσινού νερού, για να παίρνει βασικά μεταλλικά στοιχεία. Αυτή η ιδέα έφερε εξαιρετικό αποτέλεσμα, εξισορροπώντας το σώμα και δίνοντας ενέργεια για να συνεχίσουν. Και έτσι, στη μέση του Ινδικού Ωκεανού,  ο Jamie εμπνεύστηκε να φτιάξει ένα σκεύασμα που να μπορεί να χαρίζει την ίδια ισορροπία και αυξημένα επίπεδα ενέργειας σε όλους μας καθημερινά.

ΑΓΝΟΤΗΤΑ:

Το ActiPH περιέχει νερό πηγής από τους λόφους Shropshire Hills. Καθαρίζεται με τη μέθοδο αντίστροφης όσμωσης για να απομακρυνθούν πιθανά βαρέα μέταλλα, ρύποι και ανεπιθύμητοι μικροοργανισμούς, εξασφαλίζοντας έτσι καθαρότητα 99,9%.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ:

Στη συνέχεια, προστίθενται βασικά μεταλλικά στοιχεία, όπως μαγνήσιο, νάτριο και κάλιο. Αυτά συμβάλλουν στη φυσική ισορροπία του σώματος και δημιουργούν ένα μείγμα πλούσιο σε ηλεκτρολύτες, έτοιμο για ιονισμό.

ΙΟΝΙΣΜΟΣ:

Αυτή είναι η μοναδική διαδικασία υπερτροφοδότησης του νερού που αφαιρεί τα όξινα ιόντα με αποτέλεσμα να έχουμε ένα αλκαλικό  νερό, πλούσιο σε υδρογόνο, με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Η κλίμακα pH είναι λογαριθμική, δηλαδή με κάθε αλλαγή στον αριθμό ρΗ, η αλκαλικότητα μεταβάλλεται επί δέκα φορές. Αυτό σημαίνει ότι τα τα αθλητικά και ενεργειακά ποτά είναι πάνω από 100.000 φορές πιο όξινα από το Νερό ActiPH. Με το υψηλότερο pH οποιουδήποτε εμφιαλωμένου νερού στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ActiPH συμβάλει στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας pH του σώματος. Το pH του ActiPH έχει Ph 9+.


ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ (ORP):

Το Oxidative Reduction Potential (ORP) μετρά την ικανότητα ενός υγρού να εξουδετερώνει τις επιβλαβείς επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Όσο μικρότερος είναι ο αριθμός, τόσο περισσότερο αντιοξειδωτικό είναι το υγρό. Το πράσινο τσάι έχει μέγεθος ORP μείον 120 και θεωρείται ισχυρό αντιοξειδωτικό. Η μοναδική διαδικασία ιονισμού του ActiPH, του επιτρέπει να εμφιαλώνεται με πολύ χαμηλότερη τιμή ORP, μείον 600 και να θεωρείται εξαιρετικά αντιοξειδωτικό.
 

  •     0 Θερμίδες, 0 Ζάχαρη, 0 Γλυκαντικά!
  •     Χωρίς πρόσθετα, χωρίς τεχνητές προσθήκες, χωρίς BPA.
  •     Εμπλουτισμένο με ηλεκτρολύτες, ιδανικό για όσους αθλούνται.
  •     Πρακτικό στη μεταφορά, με πρακτικό καπάκι.
Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g
Ενέργεια 0 kcal / 0kJ
Λιπαρά 0g
Εκ των οποίων κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες 0g
Εκ των οποίων σάκχαρα 0g
Πρωτεϊνη 0g
Αλάτι 0g

Αγνό ιονισμένο νερό πηγής, θειικό μαγνήσιο, διττανθρακικό κάλιο, διττανθρακικό νάτριο.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 40€!

  • Κωδικός Προϊόντος: N.10.01.001
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 5
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1,68€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 1,68€
  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 168