Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Μείγμα με Ζεόλιθο & Άργιλο 'Clay Blend' (450gr) The Clay Cure

Νέο Μείγμα με Ζεόλιθο & Άργιλο 'Clay Blend' (450gr) The Clay Cure
Το Clay Pure είναι ένα οικολογικό, vegan, χωρίς γλουτένη, cruelty-free brand με χειροποίητα, φυσικά προϊόντα περιποίησης.
Το 'Clay Blend' είναι ένα υψηλής ποιότητας μείγμα που περιέχει 50% Ζεόλιθο (κλινοπτιλόλιθο) και 50% Άργιλο (Μπεντονίτη).
Ο Ζεόλιθος και ο Άργιλος Μπεντονίτης είναι ορυκτά υψηλής καθαρότητας που αλληλοσυμπληρώνονται και αλληλοενισχύονται επειδή έχουν αρνητικό φορτίο, σε αντίθεση με τις τοξίνες που είναι θετικά φορτισμένες, και ως αποτέλεσμα απορροφούν τις τοξίνες σαν ισχυρός μαγνήτης.
Λόγω της δομής του κρυσταλλικού πλέγματος, ο φυσικός Ζεόλιθος (Κλινοπτιλόλιθος) έχει υψηλή ικανότητα απορρόφησης ενώ το μέγεθος των σωματιδίων του είναι μικρότερο από 20microns, πράγμα που σημαίνει πως διεισδύει εύκολα όπου χρειάζεται. Ο Άργιλος (Μπεντονίτης) έχει την ιδιότητα να δεσμεύει τους ρύπους στην επιφάνειά του.

Γιατί να επιλέξετε το μείγμα 'Clay Blend';

 • Φυσική αποτοξίνωση:
Ήπιο αλλά ισχυρά αποτοξινωτικό, το μείγμα Clay Blend απομακρύνει τις τοξίνες, υποστηρίζει τις φυσικές διαδικασίες καθαρισμού του σώματος, χαρίζει αίσθηση αναζωογόνησης.
 • Πλούσιο σε μέταλλα:
Περιέχει πολύτιμα μέταλλα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο και πυρίτιο. Αυτά παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προαγωγή της συνολικής υγείας, από την υποστήριξη γερών οστών έως την ενίσχυση της ζωτικότητας του δέρματος.
 • Λαμπερό δέρμα:
Ξεκλειδώστε το μυστικό για λαμπερό δέρμα! Απολαύστε τις ιδιότητες Αργίλου και Ζεόλιθου για βαθύ καθαρισμό και απολέπιση που αφήνουν την επιδερμίδα αναζωογονημένη, μαλακή και όμορφη.
 • Αλκαλοποίηση:
Το μείγμα 'Clay Blend' έχει πολύ υψηλό αλκαλικό Ph, μεταξύ 8,5 και 10. Εσωτερικά, ο Άργιλος (Μπεντονίτης) λειτουργεί μέσω του πεπτικού, παρέχοντας αποτελεσματική αποτοξίνωση (παρόλο που δεν απορροφάται μέσω του τοιχώματος του παχέος εντέρου στην κυκλοφορία του αίματος).
 • Ολιστική Θεραπεία:

Το μείγμα από Ζεόλιθο και Άργιλο ενσωματώνει μια ολιστική προσέγγιση για την ευεξία. Ανακαλύψτε την ευελιξία της χρήσης του σε διάφορες πτυχές της ζωής σας!

*Λόγω των κανονισμών της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν μπορεί πλέον να διαφημίζεται αυτό το προϊόν ως τρόφιμο. Αυτοί οι ηφαιστειακοί άργιλοι είναι εξαιρετικά καθαροί, χωρίς αλλεργιογόνα και με υψηλή περιεκτικότητα σε ευεργετικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές. Η επιλογή της χρησιμοποιούμενης διαδικασίας είναι αποκλειστική ευθύνη του χρήστη.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Χωρίς Γλουτένη
Πιστοποιημένο Χωρίς Γλουτένη
Vegetarian
Vegan

Ζεόλιθος Κλινοπτιλόλιθος, Άργιλος Μπεντονίτης Μοντμοριλλονίτης (Nutri Clay).

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 40€!

 • Brand: The Clay Cure
 • Κωδικός Προϊόντος: Μ.05.01.072
 • Πόντοι Ανταμοιβής: 116
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 38,80€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 38,80€
 • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 3880

Ετικέτες: Vegetarian, Vegan, Gluten Free, Certified Gluten free