Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Ζεόλιθος Νανοτεχνολογίας σε Σπρέι - Αποβολή Βαρέων Μετάλλων (120ml) Results RNA

Νέο -12% Ζεόλιθος Νανοτεχνολογίας σε Σπρέι - Αποβολή Βαρέων Μετάλλων (120ml) Results RNA

Ο ζεόλιθος είναι ένας φυσικός κρύσταλλος που σχηματίστηκε από ηφαιστειακή τέφρα πριν από 300 εκατομμύρια χρόνια. Αυτή η κρυσταλλική ένωση έχει μια κλωβοειδή, κυψελοειδή δομή, η οποία είναι αρνητικά φορτισμένη και επομένως προσελκύει και δεσμεύει τις βλαβερές ουσίες.

Ο ζεόλιθος ACZ Nano Zeolite (Προηγμένος Κυτταρικός Ζεόλιθος Νανοτεχνολογίας) είναι ένα είδος φυσικού ζεόλιθου που ονομάζεται κλινοπτιλόλιθος.

Συνιστάται από κορυφαίους ιατρούς παγκοσμίως, παρέχει συστηματική αποτοξίνωση βαρέων μετάλλων, με αποδεδειγμένη δραστικότητα από ανεξάρτητες μελέτες, είναι απλός στη λήψη και εξαιρετικά αποτελεσματικός.


Πώς λειτουργεί το ACZ Nano Zeolite;

Το ACZ Nano Zeolite  δεσμεύει επιλεκτικά και απομακρύνει τα τοξικά βαρέα μέταλλα μέσω του ουροποιητικού συστήματος, χωρίς να απομακρύνει ζωτικά θρεπτικά συστατικά. Οι πόροι εντός της δομής του ζεόλιθου έχουν ισχυρό αρνητικό φορτίο, ενώ τα περισσότερα τοξικά ιόντα, όπως ο υδράργυρος και ο μόλυβδος, είναι θετικά φορτισμένα, διευκολύνοντας την προσέλκυση, τη δέσμευση και την απομάκρυνση των θετικά φορτισμένων βαρέων μετάλλων. Αυτό έχει επαληθευτεί σε πολλαπλές, ανεξάρτητες μελέτες πρόκλησης ούρων.

Καθώς οι κρυσταλλικοί κλωβοί του ζεόλιθου ταξιδεύουν μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, τα βαρέα μέταλλα και οι ελεύθερες ρίζες προσκολλώνται πάνω τους με μια δράση παρόμοια με αυτή ενός μαγνήτη που προσελκύει ρινίσματα σιδήρου. Αυτός ο μοναδικός μηχανισμός ανταλλαγής ονομάζεται ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων. Αυτοί οι γεμάτοι τοξίνες κλωβοί στη συνέχεια εξέρχονται φυσιολογικά από το σώμα μετά από μόλις 5 έως 7 ώρες.


Nάνο Τεχνολογία:
Το Αdvanced Cellular Zeolite είναι η μόνη φόρμουλα νανο-ζεόλιθου με κρυστάλλους ζεόλιθου που μετριέται στην νανοκλίμακα (υπολογίζεται μέσω της ανάλυσης SEM). 'Αλλες μορφές ζεόλιθου όπως ο υγρός ή η σκόνη χρησιμοποιούν μικροσωματίδια ζεόλιθου που είναι μεγαλύτερα σε όγκο από τους κρυστάλλους του νανο-ζεόλιθου.

Οι επιστήμονες της νανοτεχνολογίας έχουν ανακαλύψει ότι όταν τα σωματίδια ζεόλιθου καθιστώνται εξαιρετικά μικρά, τότε η χημική αντιδραστικότητα και άρα η απόδοση του προϊόντος ενισχύεται εντυπωσιακά. Έχει αποδειχθεί, μαθηματικά ,ότι όταν πάρουμε ίσες ποσότητες από δύο διαφορετικού μεγέθους σωματίδια, όπως νανο-σωματίδια και μικρο-σωματίδια, τα νανο-σωμαίδια εμφανίζουν επιφάνεια δράσης αυξημένη κατά περίπου 1.000.000 φορές περισσότερο από την επιφάνεια δράσης των μικροσωματιδίων.

Επομένως το Advanced Cellular Zeolite παρέχει περίπου 1000 νανο-σωματίδια ζεόλιθου για κάθε μικρο-σωματίδιο ζεόλιθου που περιέχουν παρόμοια προϊόντα. Ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα που αποδεικνύει πόσο ασύγκριτα απορροφήσιμος είναι ο ζεόλιθος της Results RNA.


Μεγαλύτερη Απορρόφηση:
Η αποβολή τοξινών μέσω της ούρησης αυξάνεται δραματικά γιατί τα νανο-σωματίδια Ζεολίθου απορροφώνται κατευθείαν από το αίμα και έτσι δεν επιβαρύνουν καθόλου τα όργανα. Τα περισσότερα σκευάσματα που λαμβάνονται από το στόμα, όπως αυτά που περιέχουν EDTA  (ή αιθυλενοδιαμινοτετραοξικό οξύ) ή και ο ζεόλιθος σε σκόνη, παρουσιάζουν κακή απορρόφηση γιατί παραμένουν στο έντερο.

Αφαιρεί τοξίνες χωρίς να αφαιρεί θρεπτικά συστατικά:
Το ACZ Nano Extra Strength έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την παραγωγή τοξινών από τα ούρα, χωρίς να αφαιρεί ζωτικά θρεπτικά συστατικά, όπως έχει επαληθευτεί σε πολλαπλές, ανεξάρτητες μελέτες της εταιρείας.

Άμεση Δράση:
Το Αdvanced Cellular Zeolite λειτουργεί άμεσα. Αποτοξινώνει το αίμα και τα κύτταρα, εξισορροπεί τα επίπεδα του pH στο σώμα και αναστρέφει αποτελεσματικά τις χημικές και αλλεργικές αντιδράσεις.


Μπορεί το ACZ Nano Zeolite να βελτιώσει την πέψη και την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών;

Τα οφέλη του ζεόλιθου στο πεπτικό έχουν ερευνηθεί σε διάφορες μελέτες. Έχει αποδειχθεί πως ο ζεόλιθος μειώνει τις επιπτώσεις της γαστρεντερικής δυσλειτουργίας.

Το ACZ Nano Zeolite προάγει την υγιή πέψη και ενθαρρύνει την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών. Πιστεύεται ότι η αιτία για αυτό είναι η ικανότητα του ζεόλιθου να δεσμεύει ιόντα αμμωνίου κατά τη διάρκεια της πέψης, δημιουργώντας ένα φιλικότερο και λιγότερο τοξικό πεπτικό σύστημα που διευκολύνει την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών. Το ACZ Nano μπορεί επίσης να εξισορροπήσει το pH του πεπτικού συστήματος, δημιουργώντας ένα βέλτιστο περιβάλλον για την ωφέλιμη μικροχλωρίδα.

Μπορεί το ACZ Nano Zeolite να υποστηρίξει την υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού;
Ο ζεόλιθος ACZ Nano μπορεί να επηρεάσει την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος με διάφορους τρόπους. Η πιο προφανής επίδραση είναι η ικανότητά του να απομακρύνει τις τοξίνες, τα βαρέα μέταλλα και τα αλλεργιογόνα, από το σώμα. Όλες αυτές οι τοξικές ουσίες είναι γνωστό πως επηρεάζουν αρνητικά το ανοσοποιητικό και θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο τη συνολική υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος. Εξαλείφοντας αυτές τις πιθανές απειλές, ο ζεόλιθος βελτιώνει έμμεσα και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ένας αυξανόμενος όγκος στοιχείων υποδεικνύει ότι ο ζεόλιθος έχει επίσης ανοσοτροποποιητικές επιδράσεις. Αυτό σημαίνει ότι η χημική σύνθεση του ζεόλιθου μπορεί να έχει μη ειδικές ανοσοδιεγερτικές επιδράσεις. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ο ζεόλιθος μπορεί να είναι σε θέση να ενεργοποιεί μεγάλες ομάδες Τ κυττάρων. Σε μια μελέτη σε ασθενείς που έλαβαν θεραπεία για ανοσοανεπάρκεια, διαπιστώθηκε ότι έξι με οκτώ εβδομάδες κλινοπτιλόλιθου-ζεόλιθου αύξησαν τον αριθμό ορισμένων ανοσοκυττάρων στο αίμα*.

*Results RNA-ACZ Nano Zeolite-Urine Challenge Studies 

Πιστοποίηση GMP (Ορθές Πρακτικές Παραγωγής). Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Νερό, Ενεργοποιημένος Νανο-Ζεόλιθος.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

  • Brand: Results RNA
  • Κωδικός Προϊόντος: M.03.01.065
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 236
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 89,90€
  • 78,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 78,90€
  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 7890