Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Διάλυμα Αλκαλοποίησης Νερού σε Σταγόνες 'PuripHy' (60ml) Alkaline Care

-10% Διάλυμα Αλκαλοποίησης Νερού σε Σταγόνες 'PuripHy' (60ml) Alkaline Care

Το PuripHy είναι ένα μοναδικό διάλυμα που συνδιάζει διττανθρακικό νάτριο, ανθρακικό κάλιο και υδροξείδιο του καλίου. Μπορεί να προστεθεί σε διάφορα υγρά για να τα αλκαλοποιήσει, δηλαδή να αυξήσει το ρΗ τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω βελτιστοποίησης του νερού και συγκεκριμένα μειώνοντας τα ιόντα υδρογόνου και αυξάνοντας τα ιόντα υδροξειδίου.

Το pH είναι η συντομογραφία των λέξεων Potential of Hydrogen (Ποσοστό Yδρογόνου). Είναι ένας "δείκτης" που δείχνει πόσο όξινο ή αλκαλικό είναι π.χ. ένα διάλυμα. Αν το διάλυμα έχει μία ''ίση'' ποσότητα όξινων και αλκαλικών μορίων μέσα του, τότε το pH του θεωρείται ουδέτερο.

Η κλίμακα μέτρησης του pH μπορεί να κυμαίνεται από το 0,0 έως το 14,0. Όσο χαμηλότερος είναι ο αριθμός pH (κάτω από 7,0) τόσο μεγαλύτερη είναι η οξύτητα, κι όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός (άνω των 7,0), τόσο μεγαλύτερη είναι η αλκαλικότητα. To ουδέτερο pH είναι αυτό με τιμή 7,0.

To PuripHy μπορεί να αυξήσει το pH του πόσιμου νερού βρύσης από 6,5 σε 8 - 9.

Ένα από τις πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει κάποιος να εφαρμόζει είναι να ενυδατώνει το σώμα του. Όπως και η γη, το σώμα μας αποτελείται από 70% νερό. Η επιθυμία για φαγητό είναι συχνά κραυγή του σώματος για νερό. Η επιθυμία για νερό αρχίζει όταν κάποιος αρχίσει να ενυδατώνεται με νερό.

Το νερό συμμετέχει στη λειτουργία σχεδόν όλων των βιολογικών, μηχανικών και χημικών διεργασιών του σώματός μας. Προστατεύει τα όργανα, μεταφέρει τις θρεπτικές ουσίες στα κύτταρα και αποβάλλει τις τοξίνες. Το πεπτικό σύστημα απαιτεί μεγαλύτερες ποσότητες νερού κάθε μέρα για να επεξεργαστεί το φαγητό, ενώ το πάγκρεας χρησιμοποιεί το νερό για να ουδετεροποιεί τις τροφές.

Ένα ενήλικο άτομο αποβάλλει περίπου 2,5 λίτρα υγρών μέσω των νεφρών, του δέρματος και του εντέρου. Τα υγρά πρέπει να παρέχονται στον οργανισμό από το φαγητό ή τα ποτά για να εξασφαλίζεται η ομαλότητα των μεταβολικών διεργασιών.

Το αλκαλικό νερό με υψηλό ρΗ ~ ιδανικά 08.05 - 09.05 ~ υποστηρίζει ακόμα περισσότερο τον οργανισμό σε διάφορες διεργασίες, π.χ. στην τόνωση της πέψης, μειώνοντας τις ζυμώσεις στο έντερο ή μειώνοντας τα επίπεδα του αίματος, της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από τα οφέλη. Επίσης, προστατεύει από τα οξέα τροφίμων ιδιαίτερα στην ευαίσθητη περιοχή του λεπτού έντερου.

Χρήση: Το PuripHy είναι μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη και ισχυρή φόρμουλα. Προσθέστε 6 σταγόνες PuripHy σε 1 λίτρο νερού. Καταναλώστε το πολύ 4 λίτρα νερό την ημέρα (24 σταγόνες). Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δόση και μην το χρησιμοποιείτε αδιάλυτο ή απευθείας στο δέρμα.

 

Απιονισμένο νερό, ρυθμιστές οξύτητας, ανθρακικό κάλιο, όξινο ανθρακικό νάτριο, υδροξείδιο του καλίου.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

  • Brand: Alkaline Care
  • Κωδικός Προϊόντος: Μ.05.01.176
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 105
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 35,00€
  • 31,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 31,50€
  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 3490

Ετικέτες: Gluten Free, Vegetarian, Vegan, No Added Salt, No Added Sugar, Lactose Free