Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

MSM Crystals Φυτικής Προέλευσης (250γρ) Biosophy

MSM Crystals Φυτικής Προέλευσης (250γρ) Biosophy

ΜSM είναι το αρκτικόλεξο για το Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, μια φυσική οργανική μορφή του θείου. Το MSM της Biosophy προέρχεται από Καναδέζικα φυτά κυρίως λιναρόσπορο και όχι από πηγές πετρελαίου. Πρόκειται για ένα από τα πιο αγνά MSM που υπάρχουν στην αγορά.

Το MSM επηρεάζει την κυτταρική μεμβράνη και βοηθά με μοναδικό τρόπο να απομακρυνθούν υγρά και τοξίνες από τον οργανισμό ενώ παράλληλα είναι ένα ισχυρό αντιφλεγμονικό. Επίσης, το MSM δρα ως φορέας, βοηθώντας άλλα θρεπτικά συστατικά να διεισδύσουν στα κύτταρα. Επιπλέον,το θείο είναι γνωστό και ως το "Ορυκτό της Ομορφιάς" επειδή χαρίζει λαμπερό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και δυνατά νύχια.

Υπάρχουν δύο μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του MSM, η κρυστάλλωση και η απόσταξη.

Η κρυστάλλωση είναι οικονομικότερη μέθοδος και περικλείει κινδύνους. Tο MSM της Biosophy καθαρίζεται με τη μέθοδο της απόσταξης δίνοντας ένα 100% καθαρό και αγνό προϊόν, χωρίς πρόσθετα, συνδετικά υλικά ή παράγοντες ροής που περιέχονται σε άλλα brands. Το τελικό προϊόν αποστάζεται έτσι ώστε να αποκτήσει ανώτερο επίπεδο καθαρότητας. Η μέθοδος απόσταξης που μοιάζει με τη διύλιση του νερού για την αφαίρεση προσμείξεων. Μόνο δύο κατασκευαστές ΜSM στον κόσμο χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο!

Αυτό το Καναδέζικο MSM έχει βιολογικη βάση με πλεονεκτήματα:

  •   Ανάλυση: Σε ανεξάρτητη ανάλυση επιτυγχάνει > 100% καθαρότητα (περίπου > 101%)
  •   Πρώτη Ύλη: Η πρώτη ύλη (DMSO) έχει βιολογική βάση από λιγνίνη αντί από υποκατάστατο μεθανόλης.

Χρήση: Επειδή έχει ελαφρώς πικρή γεύση συνιστάται να αναμιγνύεται με ένα ποτήρι νερό ή χυμό. Προτείνεται η χρήση του με χυμό λεμονιού ή πορτοκαλιού λόγω της βιταμίνης C που περιέχουν. Ξεκινάμε με 1 κουτ. του γλυκού την ημέρα και σε βάθος χρόνου, σταδιακά, αυξάνουμε σε 1 κουτ. της σούπας ημερησίως ή, σύμφωνα με τις προσωπικές μας ανάγκες.

Διατροφικές ανάγκες
Ζάχαρη* Όχι
Λακτόζη Όχι
Γλουτένη Όχι
Αλάτι* Όχι
Vegetarian Ναι

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

  • Brand: Biosophy
  • Κωδικός Προϊόντος: Χ.01.ΝΝ.202
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 14,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 12,09€

Ετικέτες: No Added Sugar, Gluten Free, Lactose Free, Vegetarian, Νο Added  Salt