Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Πάνα Πλενόμενη Βιολογική Panda Popolini

εξαντλημενο Πάνα Πλενόμενη Βιολογική Panda Popolini

Aπο 100% Πιστοποιημένο Οικολογικό Βαμβάκι.

Εξαιρετικά λεπτό, προσφέρει αίσθηση θαλπωρής και ταιριάζει τέλεια σε νεογνά και πολύ μικρά μωρά. Η Panda Organic έχει δυνατότητα άριστης συγκράτησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση έως το ξεκίνημα χρήσης γιογιό δηλαδή, από 3 kg έως 15 kg. Το μέγεθος είναι ρυθμιζόμενο με ιδιαίτερα μαλακό velcro (σκρίτς σκράτς) που προσφέρει μεγάλη άνεση στο μωρό. Περιλαμβάνεται πρόσθετη εσωτερική επένδυση για να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας ή για μεγαλύτερα μωρά. Το μόνο που αλλάζετε είναι το εξωτερικό βρακάκι που είναι διαθέσιμο σε 4 μεγέθη.

Συστήνουμε 18 με 20 πάνες, για να πλένετε κάθε 3 ημέρες.

Μέσα στην πάνα μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ειδικό λεπτότατο φύλλο, το χάρτινο επίθεμα πάνας Popli, το οποίο προστατεύει την πάνα, δεν αφήνει την υγρασία να επιστρέψει στο μωρό και έτσι το κρατάει πιο στεγνό. Το λεπτότατο αυτό ειδικό φύλλο είναι αναλώσιμο και μετά την χρήση το πετάτε στα σκουπίδια.

Οι πάνες είναι ανθεκτικότατες και μπορούν να πλυθούν σε θερμοκρασία μέχρι 60οC. Χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε σαπούνι θέλετε αλλά όχι μαλακτικό γιατί μειώνει την απορροφητικότητα της πάνας. Δεν είναι ανάγκη να τις σιδερώνετε. (Προσοχή, εάν τις σιδερώσετε μην σιδερώσετε πάνω από τα κουμπιά).

Συνίσταται να μαζεύετε τις λερωμένες πάνες σε ένα δίχτυ για ρούχα μέσα σε ένα κουβά με καπάκι. Έτσι δεν έχετε παρά να πάρετε το δίχτυ και να το βάλετε μέσα στο πλυντήριο χωρίς να πιάνετε μία μία τις πάνες.

Για να διατηρήσετε το σχήμα τους, επαναφέρεται την πάνα μετά το πλύσιμο στο αρχικό τους σχήμα.

Απαραίτητη είναι η χρήση του Popowrap (βρακάκι) και προαιρετικά του Χάρτινου Επιθέματος Πάνας (Popli).

Oι οικολογικές πλενόμενες πάνες PoPoLiNi® είναι:

  • Η καλύτερη λύση για το μωρό: Τα φυσικά υλικά που αναπνέουν διασφαλίζουν εξαιρετική άνεση και την υψηλότερη λειτουργικότητα
  • Η καλύτερη λύση για τους γονείς: Οι επαναχρησιμοποιήσιμες πάνες βοηθούν το μωρό να μάθει τη διαφορά ανάμεσα στο υγρό και στεγνό σε πρώιμο στάδιο με αποτέλεσμα να μάθει να χρησιμοποιεί το γιογιό ή την τουαλέτα νωρίτερα από ότι τα μωρά που χρησιμοποιούν πάνες μιας χρήσης.
  • Η καλύτερη λύση για το περιβάλλον:  Ένα μωρό χρειάζεται περίπου 4000 πάνες μιας χρήσης σε όλη τη διάρκεια της περιόδου αλλαγής, που ισοδυναμεί με περίπου ένα τόνο απορριμμάτων που θα μπορούσαν να αποφευχθούν.
  • Η καλύτερη λύση για το πορτοφόλι σας: Οικογένειες που χρησιμοποιούν πλενόμενες πάνες εξοικονομούν έως και 70% σε σύγκριση με οικογένειες που χρησιμοποιούν πάνες μιας χρήσης.

Η Εταιρεία Popolini πληροί τις απαιτήσεις της Ecotex 100 standard και συνεπώς εγγυάται πως οι πάνες της δεν περιέχουν φυτοφάρμακα ή άλλες βλαβερές ουσίες. Επιπλέον, όλες οι πάνες από 100% βιολογικής γεωργιάς βαμβάκι είναι επίσης πιστοποιημένες με απο το GOTS. Οι πάνες κατασκευάζονται στο δικό τους χώρο παραγωγής στο Tiszalök, Ουγγαρίας. Δερματολογικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι η επιδερμίδα του μωρού ωφελείται όταν χρησιμοποιούνται πάνινες πάνες.

Διατροφικές ανάγκες
Βιολογικό Ναι

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

  • Brand: PoPoLini
  • Κωδικός Προϊόντος: Μ.20.01.023
  • Διαθεσιμότητα: εξαντλημενο
  • 12,60€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 10,16€

Ετικέτες: Organic, , , ,