Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Πρωτεΐνη από Σπόρους Κάνναβης Hemp Protein (500γρ) Canah

Πρωτεΐνη από Σπόρους Κάνναβης Hemp Protein (500γρ) Canah

Η πρωτεΐνη από σπόρους κάνναβης (σε σκόνη) είναι ιδανική πηγή φυτικής πρωτεΐνης, με περίπου 50% πλήρης, χωρίς γλουτένη, περιεκτικότητα πρωτεΐνης.

Οι πρωτεΐνες θεωρούνται πλήρεις όταν περιέχουν όλα τα αμινοξέα σε επαρκείς ποσότητες για να καλύψουν τις ανάγκες του ανθρώπινου σώματος. Η πρωτεΐνη κάνναβης περιέχει όλα τα 21 γνωστά αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων και των 8 απαραίτητα αμινοξέων, τα οποία δεν μπορούν να παράχθούν από τον οργανισμό.

Το 65% της συνολικής περιεκτικότητας πρωτεΐνης στους σπόρους κάνναβης αποτελεί η σφαιρική εδεστίνη πρωτεΐνη, η οποία είναι πολύ όμοια με τη σφαιρίνη στο πλάσμα του ανθρώπινου αίματος. Η εδεστίνη είναι εύπεπτη, εύκολα απορροφήσιμη και πολύ σημαντική για τη διατήρηση υγειούς ανοσοποιητικού συστήματος. Η εδεστίνη έχει επίσης τη μοναδική ικανότητα να διεγείρει την παραγωγή αντισωμάτων.

Οι πρωτεΐνες, η σόγια και τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι γνωστό ότι μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες. Αντίθετα, για τους σπόρους κάνναβης, δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής πιθανές αλλεργίες.

Σε αντίθεση με άλλες σκόνες πρωτεΐνης, η σκόνη πρωτεΐνης από κάνναβη έχει πλούσια περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα Ωμέγα-6 και Ωμέγα-3, αλλά και σε ιδανική αναλογία 3:1 για την πλήρη αφομοίωση από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Πολλές πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης (σκόνη ή εκχύλισμα) λαμβάνονται με διαλύτες και έτσι προκαλούν αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. Η πρωτεΐνη κάνναβης σε σκόνη της Canah, παράγεται μόνο με τεχνική κρυοξήρανσης και δεν απαιτεί τη χρήση εξανίου ή άλλων διαλυτών κατά τη διαδικασία παραγωγής της.

H συσκευασία περιλαμβάνει ειδική επένδυση για να προστατεύει και προφυλάσσει την πρωτεΐνη από οξείδωση ή αλλοίωση. Επίσης, συσκευάζεται άμεσα ώστε να διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα των θρεπτικών συστατικών και τη φυσική φρεσκάδα της.

H πρωτεΐνη κάνναβης είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα πρωτεΐνης για:

  • Αθλητές
  •  Χορτοφάγους και vegans
  •  Ανθρώπους των οποίων η διατροφή συμπεριλαμβάνει μικρή ή καθόλου ποσότητα ζωικής πρωτεΐνης.
Διατροφικές ανάγκες
Ζάχαρη* Όχι
Λακτόζη Όχι
Γλουτένη Όχι
Αλάτι* Όχι
Βιολογικό Ναι
Vegetarian Ναι

Διατροφιική Αξία ανά 100γρ:

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

  • Brand: Canah
  • Κωδικός Προϊόντος: M.04.01.001
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 15,60€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 12,58€

Ετικέτες: No Added Sugar, Gluten Free, Lactose Free, Organic, Vegetarian