Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

All for Blue ♥ Δωρεά με κάθε Αγορά

Συγραφέας admin 02/11/2018 0 Σχόλια Άρθρα Διατροφής,

 

Η All For Blue είναι μία διεθνής, μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2017 από την Κατερίνα Τοπούζογλου και έχει αποστολή την προστασία των θαλασσών και των καρχαριών. Το υδάτινο στοιχείο αποτελεί πηγή ζωής στον γαλάζιο πλανήτη μας – κι όμως, απειλείται όλο και περισσότερο από τον Άνθρωπο, που αντιμετωπίζει τις θάλασσες και τους ωκεανούς με ασέβεια και περιφρόνηση.

 

H All For Blue εκπληρώνει τους στόχους της οργανώνοντας καθαρισμούς παραλιών και θαλασσών σε συνεργασία με την παγκοσμίου δράσης εταιρία Project Aware, με Ιδρύματα, με Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και με Δημόσιους Φορείς. Με τους παράκτιους και υποβρύχιους καθαρισμούς, η All for Blue φιλοδοξεί να επαναφέρει την καθαρότητα των νερών – όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες που βρίσκονται στους ωκεανούς της γης.

 

Επίσης, οργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια σε συνεργασία με Δήμους, σχολεία, οργανισμούς και συλλόγους, με στόχο την ενημέρωση των νέων γενιών για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος και των καρχαριών που κινδυνεύουν, προετοιμάζοντας έτσι τους αυριανούς πολίτες για μία μεγάλη πρόκληση: Τη διατήρηση της μεγαλύτερης πηγής ζωής στον πλανήτη...τη θάλασσα!

 

Μέχρι σήμερα η Κατερίνα και η ομάδα της έχουν βγάλει πάνω από 156 τόνους (!) σκουπιδιών από τη θάλασσα σε οργανωμένες δράσεις (και αμέτρητα σε μη οργανωμένες).

 

Η All For Blue νοιάζεται. Και αναλαμβάνει δράση! Είστε μαζί της;  

 

Εμείς είμαστε! Σκεφτόμαστε και δρούμε οικολογικά! Στο e-shop μας θα βρείτε τα Ανοξείδωτα Καλαμάκια που στηρίζουν τη δράση της All for Blue. Αγοράζοντας τα Ανοξείδωτα Καλαμάκια της All for Blue, προσφέρουμε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στην οργάνωση για να συνεχίσει να προσφέρει το εξαιρετικό έργο της. Απολαύστε το ρόφημα σας με τον πιο 'οικολογικό' τρόπο, με επαναχρησιμοποιήσιμα καλαμάκια από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι!

 

Μειώστε τα απορρίμματα και συμβάλετε στην προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος και των καρχαριών!

 

Είναι χρέος και καθήκον μας να διατηρήσουμε τις θάλασσες μας καθαρές. Είσαι μαζί μας;

 

Διάβασε περισσότερα εδώ: https://allforblue.org/