Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Κουρκουμάς σε Σπρέι (25ml) Better You

-25% Κουρκουμάς σε Σπρέι (25ml) Better You

Το πρώτο παγκοσμίως συμπλήρωμα Κουρκουμά σε μορφή στοματικού σπρέι απορροφάται από το στοματικό βλεννογόνο, παρακάμπτοντας την εντερική οδό, συνεισφέροντας έτσι στη μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών του ουσιών.

Το πρόβλημα ανέκαθεν με το κουρκουμά ήταν η πολύ χαμηλή απορρόφηση από το έντερο των δραστικών του ουσιών (κουρκουμινοειδή) οι οποίες είναι λιπόφιλες (και άρα υδρόφοβες). Το πρώτο παγκοσμίως συμπλήρωμα Κουρκουμά σε μορφή στοματικού σπρέι χρησιμοποιεί μια σειρά εξελιγμένων τεχνικών, προκειμένου να πετύχει τη μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα των κουρκουμινοειδών.

Τα 3 δραστικά κουρκουμινοειδή έχουν ενθυλακωθεί σε κυκλοδεξτρίνη με αποτέλεσμα:

 • Μοναδική αύξηση της υδατοδιαλυτότητας των ουσιών αυτών, οι οποίες από τη φύση τους είναι υδρόφοβες (αδιάλυτες στο νερό).
 • Βελτίωση της διασποράς των κουρκουμινοειδών αποτρέποντας τη συσσώρευση τους, γεγονός που προάγει περαιτέρω την απορρόφηση τους.
 • Βελτίωση της γεύσης (παράλληλα το Turmeric Spray της BetterYou  έχει προσθήκη φυσικού ελαίου πορτοκαλιού που κάνει τη γεύση ακαταμάχητη).
 • Σκεύασμα απόλυτα φιλικό για τα δόντια.

Ο κουρκουμάς σε σκόνη εμπεριέχει εκ φύσεως κουρκουμινοειδή σε ποσοστό 3%, τη στιγμή που το Turmeric Spray της BetterYou έχει εκχύλισμα κουρκουμά (και όχι απλά σκόνη κουρκουμά) με 95% κουρκουμινοειδή!

Η τακτική της ενίσχυσης του κουρκουμά ή και συμπληρωμάτων του με πιπερίνη (δραστική ουσία του πιπεριού) σαφέστατα και ενισχύει την απορρόφηση του, σε καμία όμως περίπτωση δεν λύνει το θέμα της διαλυτότητας του κουρκουμά στο νερό. Ακόμη και με πιπερίνη ο κουρκουμάς παραμένει υδρόφοβος (αδιάλυτος στο νερό).

Τη πιο πετυχημένη λοιπόν λύση στο θέμα της βιοδιαθεσιμότητας του Κουρκουμά το δίνει η εταιρεία Better You, με το πρώτο παγκοσμίως συμπλήρωμα Κουρκουμά σε μορφή στοματικού σπρέι, για το οποίο χρησιμοποιεί μια σειρά εξελιγμένων τεχνικών, προκειμένου να πετύχει τη μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα των κουρκουμινοειδών.

Οδηγίες: Συστήνονται 4 ψεκασμοί ημερησίως (η συσκευασία περιέχει 120 ψεκασμούς) οι οποίοι μπορεί να γίνουν σε δύο δόσεις (δυο πρωί – δυο βράδυ) ή όλοι μαζί. Διατηρείστε το αποτέλεσμα του ψεκασμού για 5-7 δευτερόλεπτα στη στοματική κοιλότητα προκειμένου να διεκπεραιωθεί άρτια η απορρόφηση. Mπορεί να λαμβάνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με ή χωρίς τη λήψη τροφής.

Κάθε ημερήσια δόση (4 ψεκασμοί) παρέχει 1.300 mg κουρκουμά και 850 mg δραστικής κυκλοκουρμίνης.

Dr Frederic  Pender,  Lead Specialist Dietitian - bariatric service at the Spire Edinburgh Hospitals : «Η έρευνα δείχνει ότι οι στοματικοί ψεκασμοί υπερβαίνουν σε απορρόφηση, αυτή των δισκίων».

Η καλύτερη παγκοσμίως σύνθεση του Turmeric Spray της BetterYou εξασφαλίζει μέγιστη απορρόφηση των τριών δραστικών κουρκουμινοειδών, με σημαντικές ενδείξεις για πολλά οφέλη υγείας, λόγων των μοναδικών αντιφλεγμονωδών και αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων τους.

Είναι κατάλληλο για άτομα με ειδικές διατροφικές ανάγκες;

Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Είναι επίσης κατάλληλο για διαβητικούς και για άτομα που εμφανίζουν γαστρεντερικές διαταραχές.

Μπορεί το στοματικό σπρέι κουρκουμά να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Το Turmeric Oral Spray Better You δεν περιέχει τίποτα που θα μπορούσε να προκαλέσει οποιαδήποτε παρενέργεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το Turmeric Oral Spray Better You είναι κατάλληλο για παιδιά;

Είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. Για παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών συνιστούμε τη μείωση της δόσης σε 2 ψεκασμούς καθώς η καθημερινή τους ανάγκη για συμπληρώματα είναι μικρότερη από αυτή του ενήλικα.


Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.
Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 60363/04-07-2017. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Χωρίς Γλουτένη
Χωρίς Λακτόζη
Vegetarian
Vegan
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης
Χωρίς προσθήκη Αλατιού

Νερό, ξυλιτόλη, ρίζα κουρκουμά  (95% κουρκουμινοειδή), γ-κυκλοδεξτρίνη, κόμμι ακακίας, κιτρικό οξύ, σορβικό κάλιο, έλαιο πορτοκαλιού, κόμμι ξανθάνης.

  

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

 • Brand: Better You
 • Κωδικός Προϊόντος: Μ.05.01.409
 • Πόντοι Ανταμοιβής: 71
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 31,81€
 • 23,80€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 23,80€
 • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 2380

Ετικέτες: Vegetarian, Vegan, No Added Salt, No Added Sugar, Lactose Free, Gluten Free