Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Ανταλλακτικό Φίλτρο για το Σύστημα Ορθομοριακού Νερού 'Tensa' (1τμχ) Tensa

-9% Ανταλλακτικό Φίλτρο για το Σύστημα Ορθομοριακού Νερού 'Tensa' (1τμχ) Tensa

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού με την πρωτοποριακή μέθοδο ΤENSA με την πρωτοποριακή Ιαπωνική μέθοδο που καθαρίζει τέλεια το νερό απομακρύνοντας παθογόνα, βαρέα μέταλλα, τοξικά χημικά και ταυτόχρονα το επανεμπλουτίζει με θρεπτικά συστατικά. Για φυσικό, καθαρό νερό πηγής, κάθε μέρα στο σπίτι.

Πρώτο στάδιο εμπλουτισμού: Tο νερό ενδυναμώνεται με μαγνητικά πεδία μέσω του εξαιρετικά σπάνιου ηφαιστειακού ορυκτού Tenko-Seki™,  του πετρώματος Μαγνητίτη και του Κεραμικού Μαγνήτη. Η ονομασία Tenko-Seki™ στα ιαπωνικά σημαίνει “η πέτρα που έπεσε από τον ουρανό” και πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο ηφαιστιακό ορυκτό που προσθέτει αρνητικά ιόντα στο νερό. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι τα αρνητικά ιόντα βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, στη μείωση του οξειδωτικού στρες, στην καλύτερη ενυδάτωση των κυττάρων, στην αποβολή των τοξινών και στην αύξηση του μεταβολισμού.

Δεύτερο στάδιο εμπλουτισμού: Mέσω των πετρωμάτων Bakuhan™ και Taicho™ προστίθενται στο νερό χρήσιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία. Το  Bakuhan™ είναι το μόνο ορυκτό που έχει πιστοποιηθεί από  το Ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας ότι έχει φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες όσον αφορά τα αρθριτικά, το κυκλοφορικό σύστημα και  την επούλωση των εγκαυμάτων. Επίσης, βοηθά στην αλκαλοποίηση του οργανισμού. Το Taicho™ έχει θεραπευτική και αποτοξινωτική δράση και μπορεί να προσδίδει στο νερό αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

Τρίτο στάδιο εμπλουτισμού: Tο νερό διέρχεται από Χαλαζία (προερχόμενο  από Διοξείδιο του Πυριτίου), που απελευθερώνει διαλυτό πυρίτιο στο νερό. Εχει αποδειχθεί ότι το διαλυτό πυρίτιο δεσμεύει το  τοξικό αλουμίνιο. Ανεξάρτητες έρευνες  στη Νορβηγία, στο Ηνωμένο Βασίλειο,  στη Γαλλία και στον Καναδά έδειξαν την άμεση σχέση της νόσου Aλτσχάιμερ με το τοξικό αλουμίνιο που σε ορισμένες περιοχές περιέχεται στο νερό.

Το κάθε ανταλλακτικό έχει δυνατότητα να φιλτράρει 150 λίτρα νερό. Με την καράφα να έχει περιεκτικότητα 2,2 λίτρα και με καθημερινή της χρήση, το κάθε ανταλλακτικό διαρκεί 65 ημέρες. Άρα, το ανταλλακτικό πρέπει να αλλάζει κάθε 2 περίπου μήνες.

Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g
Ενέργεια 1
Λιπαρά 1
Εκ των οποίων κορεσμένα 1
Υδατάνθρακες 1
Εκ των οποίων σάκχαρα 1
Πρωτεϊνη 1
Αλάτι 1

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 40€!

  • Brand: Tensa
  • Κωδικός Προϊόντος: M.01.ΝΝ.884
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 64
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 35,00€
  • 32,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 32,00€
  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 3200