Κεμπάπ Σόγιας (125γρ) Simply Bio
Η σόγια χρησιμοποιείται από χορτοφάγους και vegans ως υποκατάστατο του κρέατος. Γενικά, το φασόλι σόγιας είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, όπως ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και φολικό οξύ. Η σόγια περιέχει επίσης πρωτεΐνες χωρίς χοληστερόλη.
Το Κεμπάπ Σόγιας της Simply Bio είναι βιολογικής καλλιέργειας και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (gmo-free).
Απλά μουλιάστε τα κομμάτια σόγιας σε ζεστό νερό για 5-10 λεπτά και πλάσετε τα κεμπάπ.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος | |
Βιολογικό | ✓ |
Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Χωρίς Λακτόζη | ✓ |
Vegetarian | ✓ |
Vegan | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Αλατιού | ✓ |
Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g | |
Ενέργεια | 1461kj/348kcal |
Λιπαρά | 7.3g |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 1g |
Υδατάνθρακες | 15.4g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 10g |
Εδώδιμες (φυτικές) Ίνες | 20.7g |
Πρωτεϊνη | 44.6g |
Αλάτι | 0.02g |
Φασόλια Σόγιας βιολογικής καλλιέργειας.
Mπορεί να περιέχει ίχνη από δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, άλλους ξηρούς καρπούς με κέλυφος, αραχίδες, σουσάμι.