Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Ρινικό Σπρέι με Κολοειδή Άργυρο & Ψευδάργυρο 'ENT' (15ml) The Health Factory

Νέο Ρινικό Σπρέι με Κολοειδή Άργυρο & Ψευδάργυρο 'ENT' (15ml) The Health Factory

Ρινικό αποσυμφορητικό σπρέι με μονοατομικά, διατομικά και νανο- σωματίδια Ψευδάργυρου και Κολλοειδή Αργύρου. Με μοναδική διαδικασία παρασκευής και 100% καθαρότητα, το σπρέι περιέχει μόνο τα στοιχεία ψευδάργυρου και αργύρου μαζί με αναζωογονημένο νερό, τίποτε άλλο!

Ο Κολλοειδής Άργυρος δρα ως φυσικό αντιπαθογόνο, εξουδετερώνοντας τους παθογόνους οργανισμούς και προλαμβάνοντας την ανάπτυξη της αντίστασης, σε αυτούς. Κάποιες μελέτες δείχνουν ότι ο Ψευδάργυρος μπορεί να μειώσει τη διάρκεια του κοινού κρυολογήματος και τον κίνδυνο των λοιμώξεων ενώ βοηθά αποτελεσματικά στη διατήρηση ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος.

'Ενα φυσικό ρινικό αποσυμφορητικό που προωθεί τον καθαρισμό, την ενυδάτωση και την ανακούφιση των ερεθισμένων ρινικών κοιλοτήτων που προκαλούνται από κρυολόγημα και όχι μόνο.

Συσκευάζεται σε σκούρο-ιώδες γυαλί υψηλής ποιότητας που προστατεύει το προϊόν από τις βλαβερές επιπτώσεις του φωτός.

Χρήση: Ψεκάστε και στα δύο ρουθούνια για όσο χρειάζεστε. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε προβλήματα υγείας, χρησιμοποιείτε φάρμακα ή είστε έγκυος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται για 1 χρόνο.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Κατάλληλο για ζώα.

Απιονισμένο νερό, σωματίδια καθαρού Ψευδαργύρου (20ppm) και Κολλοειδή Αργύρου (15ppm). 


Δεν περιέχει αλλεργιογόνα.ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

  • Brand: Results RNA
  • Κωδικός Προϊόντος: M.05.NN.043
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 44
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 14,95€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 14,95€
  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1495