Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Ωμό Μέλι Μανούκα K*Factor16 (24φκλ) Wedderspoon

-20% Ωμό Μέλι Μανούκα K*Factor16 (24φκλ) Wedderspoon

Απολαύστε τα οφέλη του ακατέργαστου, ωμού μελιού Μανούκα, με KFactor 16, σε βολική συσκευασία on the go!

H συσκευασία περιέχει 24 ατομικά φακελάκια που μπορείτε να τα έχετε παντού μαζί σας! Στο αεροπλάνο, στο camping, στο τσαντάκι κολατσιού προσθέτοντας μια υγιεινή απόλαυση στο παιδικό γεύμα ή για ένα boost φυσικής ενέργειας ενώ πεζοπορείτε, ποδηλατείτε ή τρέχετε.

To Μέλι Μανούκα είναι ένα μοναδικό είδος μελιού με πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Φύεται σε παρθένες, άγριες περιοχές της Νέας Ζηλανδίας, ανθίζοντας μόνο 2 με 6 εβδομάδες το χρόνο.

Το Μανούκα έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά από τη φυλή των Μαορί (ιθαγενών της Νέας Ζηλανδίας) για πολλές γενιές, ως παραδοσιακή θεραπεία για κοινές ασθένειες του χειμώνα όπως κρυολόγημα, πονόλαιμος, φαρυγγίτιδα αλλά και την καλή υγεία του πεπτικού συστήματος. Σήμερα, επιστημονικές έρευνες σε Ευρώπη και Ασία έχουν δείξει πως το μέλι Μανούκα περιέχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε φυσικά ένζυμα με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες από οποιοδήποτε άλλο μέλι. Συνεπώς, το μέλι Μανούκα συνιστάται για την καταπολέμηση βακτηριακών λοιμώξεων, τη διατήρηση καλού επιπέδου ανοσίας απέναντι σε λοιμώξεις, την καλή υγεία του πεπτικού και τη στοματική υγεία.

Το μέλι Μανούκα της Wedderspoon συγκομίζεται από θάμνους Manuka που αναπτύσσονται σε παρθένες εκτάσεις της Νέας Ζηλανδίας. Είναι ωμό (δεν έχει υποστεί θέρμανση πάνω από 42οC) και απαστερίωτο, διατηρώντας έτσι τα ένζυμα, αντιοξειδωτικά, τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τις ωφέλιμες ιδιότητές του.

 • Το Μέλι Μανούκα με KFactor 16 θεωρείται δυνατό μέλι της σειράς, διαθέτωντας αρκετά μεγάλη περιεκτικότητα γύρης.
 • Κάθε βαζάκι φέρει ειδικό κωδικό αναγνώρισης του μελισσοκόμου που το παρήγαγε.
 • Η συσκευασία φτιάχνεται απο BPA-free υλικό (δεκτό παγκοσμίως ως απολύτως ασφαλές).
 • Πιστοποιημένο ως «μη γενετικά τροποποιημένο προϊόν».

Τι είναι το KFactor;

Ο παράγοντας KFactor είναι πλέον το νέο σύστημα ταξινόμησης που υποδηλώνει την αυθεντικότητα του μελιού Μανούκα. Πρόκειται για ένα εγκεκριμένο ολιστικό σύστημα πολλαπλών βαθμίδων πιστοποίησης. Συγκεκριμένα, το KFactor βασίζεται στην μέτρηση της περιεκτικότητας της γύρης, μέσα στο μέλι.

Οι μέθοδοι ταξινόμησης που ίσχυαν μέχρι τώρα όπως ‘Active' ή ‘Συνολική Δραστηριότητα’ δεν είναι πλέον αποδεκτές στη Ν. Ζηλανδία, ενώ η μέθοδος μέτρησης των επιπέδων της Μεθυλγλυοξάλης/Kg (MG/Kg) 'MSG' είναι υπό εξέταση. Επίσης, κανένα από τα υπάρχοντα συστήματα ταξινόμησης δεν είναι συγκρίσιμα μεταξύ τους, μιας και όλα μετράνε διαφορετικούς δείκτες στο μέλι. Έτσι, ο νέος κανονισμός σχεδιάστηκε ακριβώς για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.

Σαν παράγοντας μέτρησης, το KFactor είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Πρωτογενούς Βιομηχανίας της Κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας, το οποίο έχει αναλάβει να θεσπίσει τους νέους κανονισμούς όσον αφορά το σύστημα ταξινόμησης του Μανούκα. Το KFactor είναι επίσης το μοναδικό σύστημα το οποίο ταυτόχρονα απαντά και στην ερώτηση, εάν ένα μέλι είναι πράγματι μέλι Μανούκα και δεν έχει υποστεί πρόσμειξη με μέλια άλλης ποικιλίας.

Συγκεκριμένα:

KFactor 12: Εγγυάται ότι πάνω από το 65% των κόκκων γύρης στο μέλι, είναι αυθεντικοί κόκκοι γύρης Μανούκα.

KFactor 16: Εγγυάται ότι πάνω από το 75% των κόκκων γύρης στο μέλι, είναι αυθεντικοί κόκκοι γύρης Μανούκα.

KFactor 22: Εγγυάται ότι πάνω από το 90% των κόκκων γύρης στο μέλι, είναι αυθεντικοί κόκκοι γύρης Μανούκα.

Ελάχιστα άλλα μέλια Μανούκα θα πλησιάσουν αυτά τα καταπληκτικά ποσοστά σε περιεκτικότητα γύρης.

Η Wedderspoon είναι η μεγαλύτερη εταιρία μελιού Μανούκα στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Εγγυάται ένα από τα πιο αυθεντικά, 'ηθικά' και αγνά μέλια Μανούκα που υπάρχουν στην αγορά. Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας, τα βραβευμένα και πρώτα σε πωλήσεις προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερες από 27 χώρες.

Χρήση: Το μέλι Μανούκα είναι πολύ εύγευστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Με το κουτάλι, σε συνταγές, στο πρωινό, πριν ή μετά την προπόνηση ή και κατευθείαν στο δέρμα, για καλλυντική χρήση.

H συσκεαυσία περιέχει 24 φακελάκια με Μέλι των 5γρ.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Χωρίς Γλουτένη
Χωρίς Λακτόζη
Vegetarian
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης
Χωρίς προσθήκη Αλατιού

100% Ωμό Απαστερίωτο Μέλι Μανούκα.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

 • Brand: Wedderspoon
 • Κωδικός Προϊόντος: M.12.NN.008
 • Πόντοι Ανταμοιβής: 60
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 20,00€
 • 16,00€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 16,00€
 • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 2000

Ετικέτες: No Added Sugar, Gluten Free, Lactose Free, Vegetarian,