Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Φυσικό Διάλυμα Μαγνησίου (500ml) Magnesium Oil Bioplus

Φυσικό Διάλυμα Μαγνησίου (500ml) Magnesium Oil Bioplus

Το Μαγνήσιο θεωρείται το μέταλλο της ηρεμίας και βοηθά στη ρύθμιση του σακχάρου, στο ρυθμό της καρδιάς, στη δυσκοιλιότητα, τις κράμπες και την πίεση του αίματος. Ωστόσο καταναλώνουμε 75% λιγότερη ποσότητα από την απαιτούμενη. Το Magnesium Oil απορροφάται απευθείας από τον δέρμα και μέσω των κυττάρων αναπληρώνει αποτελεσματικά τις απώλειες μαγνησίου εξαιτίας του σύγχρονου και εντατικού τρόπου ζωής.

Είναι ιδανικό για αθλητές καθώς είναι φυσικό καταπραϋντικό βοηθώντας στη μείωση της έντασης και του πόνου στην περιοχή των μυών και των αρθρώσεων. Χρησιμοποιείται επίσης από όσους πάσχουν από κράμπες και πιασίματα. Το Magnesium Oil παίζει ουσιαστικό ρόλο στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου στις περιοχές των αρθρώσεων.

Υπερεμποτισμένο, φυσικά φιλτραρισμένο χωρίς πρόσθετα.

Το διάλυμα μαγνησίου της Bioplus περιέχει Zechstein Inside® φυσικό χλωριούχο μαγνήσιο που εξορύσσεται στη Βόρεια Ευρώπη από τα αρχέγονα κοιτάσματα ορυκτών της Zechstein Sea. Σε αυατά τηα κοιτάσματα το φυσικό χλωριούχο μαγνήσιο συμπυκνώνεται και εξαγνύζεται για πάνω από 250 εκατομμύρια έτη, σε βάθος ένα μίλι κάτω από το έδαφος. Άλλες πηγές χλωριούχου μαγνήσιου που προέρχονται από ανοικτές θάλασσες περιέχουν, δυστυχώς, αυξανόμενη ποσότητα ανθρωπογενών ρύπων.

Χρήση:

Στο μπάνιο:
Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό, προσθέστε 100ml διάλυμα μαγνησίου και χαλαρώστε για τουλάχιστον 15 λεπτά. Tο μαγνήσιο θα απορροφηθεί στο σώμα μέσω του δέρματος. Η συγκέντρωση μαγνησίου είναι μικρότερη από ό, τι στα spray της, αλλά αυτό αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι το διάλυμα καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του δέρματος και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η μικρότερη συγκέντρωση μαγνησίου εφαρμόζεται ιδανικά σε άτομα που έχουν ευαίσθητο δέρμα. Για εντατική θεραπεία, η συγκέντρωση μαγνησίου μπορεί να αυξηθεί.

Για ποδόλουτρο:
Για ενα ποδόλουτρο όπου η επιφάνεια του δέρματος που εκτίθεται είναι μικρότερη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 50ml διαλύματος. Η συγκέντρωση μαγνησίου μπορεί να αυξηθεί, εάν είναι επιθυμητό. Συνίσταται να επαναλαμβάνετε την εφαρμογή τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Σε αντίθεση με την επίδραση άλλων μεταλικών αλάτων, το δέρμα σας θα αισθανθεί πολύ ευχάριστα, μαλακό και χωρίς ρυτίδες.

!Tip: Προσθέστε αραιωμένο διάλυμα μαγνησίου σε μια ζεστή πετσέτα και εφαρμόστε στο λαιμό και τους ώμους για να καταπραΰνετε την ένταση.

Κατάλληλο για παιδιά, εγκύους και άτομα με δερματικές παθήσεις.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Vegetarian

Συμπυκνωμένο Zechstein Inside® χλωριούχο μαγνήσιο 31% συγκέντρωση. 100% φυσικό και αμόλυντο από τεχνητούς ρύπους, όπως διαπιστώθηκε σε μεταλλικά πηγές ανοιχτής θαλάσσης.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

  • Κωδικός Προϊόντος: Μ.05.01.306
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 78
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 26,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 26,00€
  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 2600