Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Τροφές που Νικούν τις Ασθένειες - Στράτος Μελίτης | Εκδόσεις Αρχύτας

Τροφές που Νικούν τις Ασθένειες - Στράτος Μελίτης | Εκδόσεις Αρχύτας

Ο στόχος του βιβλίου δεν είναι να αντικαταστήσει οποιαδήποτε εξατομικευμένη διατροφή ακολουθείτε, τη συμβουλευτική του επιστήμονα της διατροφής ή την γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού, αλλά να σας παράσχει τα επιστημονικά στοιχεία και δεδομένα, σχετικά με τα τρόφιμα που θα μπορούσατε να ενσωματώσετε στη διατροφή σας, βελτιστοποιώντας το στρατηγικό σας πλάνο, κάτω από την επίβλεψη και σύμφωνη γνώμη του διαιτολόγου και του θεράποντος ιατρού σας.

Για να γραφτεί αυτό το βιβλίο, αναλύθηκαν πάνω από 1000 κλινικές μελέτες από κορυφαία Πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, καταλήγοντας στις τροφές με την ισχυρότερη συμβολή στα συστήματα αυτοΐασης και αναγέννησης του ανθρώπου.

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε αυτό το πολύτιμο ταξίδι στη γνώση!

Λίγα λόγια για το συγγραφέα:

Ο Στράτος Μελίτης είναι συγγραφέας και Σύμβουλος Υγείας. Μεγάλωσε στην Αθήνα με καταγωγή από την Ίμβρο. Έχει εκδώσει ήδη 4 βιβλία. Δύο εξ αυτών με θέμα Ολιστικές Θεραπείες “Τα 7 Κλειδιά της Ίασης” και “Αρχαία Ελληνική Ιατρική”. Έχει περάσει από 3 σχολές Personal Training, δύο στην Ελλάδα και 1 στην Αγγλία. Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος Yoga & Pilates από την ακαδημία του Λονδίνου. Είναι πιστοποιημένος στην Μεσογειακή και Κλινική διατροφή από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διατροφή Ζώνης από την ακαδημία της Στάινερστο Λονδίνο. Πιστοποιημένος στη Φυτοφαγική Διατροφή από το Πανεπιστήμιο του Cornell της Νέας Υόρκης και τελειόφοιτος Κλινικής Διαιτολογίας από το Πανεπιστήμιο Queen Margaret του Εδιμβούργου. Πιστοποιημένος Ομοιοπαθητικός – Ομοτοξικολόγος από την ακαδημία Ομοτοξικολογίας στο BadenBaden της Γερμανίας. Πιστοποιημένος Βιοσυντονιστής από την ακαδημία της DetaElis στη Ρωσία. Πιστοποιημένος στα θεραπευτικά βότανα και τα αιθέρια έλαια από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με μεγάλη εμπειρία ως Health Coach.

Εκδόσεις: Αρχύτας, Αθήνα 2020.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

  • Brand: Biosophy
  • Κωδικός Προϊόντος: X.01.02.0*
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 150
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 50,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 50,00€
  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 5000