Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Βιταμίνες D+K2 σε Μορφή Σπρέι DLux+ (12ml) Better You

Βιταμίνες D+K2 σε Μορφή Σπρέι DLux+ (12ml) Better You

Η βιταμίνη D3 προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου, ενώ η παρατεταμένη χορήγηση της σε μεγάλες ποσότητες αυξάνει τη συγκέντρωση πρωτεϊνών, των οποίων η ενεργοποίηση εξαρτάται από τη βιταμίνη Κ2.

Οι σημαντικότερες από αυτές τις πρωτεΐνες είναι η οστεοκαλσίνη και η matrix GLA πρωτεΐνη. Όταν ενεργοποιηθούν αυτές οι πρωτεΐνες, λειτουργούν ως «τροχονόμος» για το ασβέστιο, το καθοδηγούν δηλαδή στα οστά και αποτρέπουν τη καθίζηση του στα αγγεία (η λεγόμενη επασβέστωση αγγείων). Το αντίθετο μπορεί να συμβεί όταν η οστεοκαλσίνη και η matrix GLA πρωτεΐνη δεν ενεργοποιηθούν λόγω έλλειψης Κ2.

Η BetterYou χρησιμοποιεί την πιο βιοδιαθέσιμη και σταθερή μορφή K2, την MK-7 που μπορεί εύκολα να αξιοποιηθεί από το σώμα. Η μορφή της K2 προέρχεται από λουλούδια και μπορούμε να εγγυηθούμε τη καθαρότητα της.

3 ψεκασμοί παρέχουν 3000 IU (75μg) βιταμίνης D3 και 75μg βιταμίνης K2 (ως ΜΚ-7 η οποία είναι η πιο δραστική μορφή βιταμίνης Κ2 – προέρχεται από λουλούδια).

To προϊόν συμβάλλει:

  •     στη φυσιολογική πήξη του αίματος
  •     στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών
  •     στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Cardiff έδειξε ότι από την άμεση εφαρμογή του spray στη στοματική κοιλότητα (κάτω από τη γλώσσα ή στη βλεννογόνο του μάγουλου), η βιταμίνη απορροφάται απευθείας και διοχετεύεται στο κυκλοφορικό μας σύστημα. Αυτή ακριβώς η διαδικασία εξασφαλίζει εκμηδενισμό των απωλειών κατά τη διαδικασία της απορρόφησης. Επιπλέον, το διάλυμα έχει υποστεί μικρογαλακτοματωποίηση προκειμένου το μέγεθος των σωματιδίων να είναι τέτοιο, ώστε να επιτυγχάνεται βέλτιστη απορρόφηση κατά την εφαρμογή του ψεκασμού.

Επίσης, "Σύμφωνα με μελέτες στη διεθνή βιβλιογραφία, έχει αποδειχτεί ότι η απορρόφηση της βιταμίνης D3 στη φαρμακοτεχνική μορφή αερολύματος από τον βλεννογόνο της στοματικής κοιλότητας είναι σημαντικά καλύτερη από άλλες φαρμακοτεχνικές μορφές, ιδιαίτερα όταν ο ψεκασμός γίνεται στο υπογλώσσιο. Σε σύγκριση με τη φαρμακοτεχνική μορφή της μαλακής κάψουλας, η χορήγηση με ψεκασμό φαίνεται να αυξάνει τα επίπεδα της βιταμίνης D3 στον ορό περισσότερο από 2 φορές"

Δρ. Νικόλαος Δρακούλης Επ. Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δόση: Συνιστώνται 3 ψεκασμοί ανεξαρτήτως λήψης φαγητού ημερησίως (όλοι μαζί ή πρωί – μεσημέρι – βράδυ) ή διαφορετικά όπως έχει προτείνει ο ειδικός. Οι ψεκασμοί γίνονται είτε στο εσωτερικό του μάγουλου είτε υπογλωσσίως.Διατηρείστε το αποτέλεσμα του ψεκασμού για 5-7 δευτερόλεπτα στη στοματική κοιλότητα πριν καταπιείτε, προκειμένου να διεκπεραιωθεί άρτια η απορρόφηση. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Με φυσική γεύση μέντας.

Tο DLux+ (Βιταμίνη D + K2) στοματικό σπρέι παρέχει 90 ψεκασμούς. Επομένως, αν πραγματοποιείτε 3 ψεκασμούς καθημερινά, θα διαρκέσει 30 ημέρες.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 111885/12-12-2017.
 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Vegetarian
Διατροφικές Πληροφορίες
Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση: 3 ψεκασμοί Ποσοστό της ΣΗΠ*
Βιταμίνη D3 3000IU / 75μg 1500%
Βιταμίνη K2 (MK-7) 75μg 100%
*ΣΗΔ = Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση σύμφωνα με την κατευθυντήρια οδηγία 2008/100/ΕΚ.

 

Απιονισμένο νερό, ξυλιτόλη, κόμμι ακακίας, μενακινόνη-7 (βιταμίνη Κ2), λεκιθίνη ηλίανθου, κιτρικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, έλαιο μέντας, χοληκαλσιφερόλη (βιταμίνη D3), DL-atocopheryl acetate (vitamin E).

Χωρίς τεχνητά χρώματα ή γεύσεις.

Η πηγή της βιταμίνης D3 των προϊόντων μας είναι η λανολίνη, ουσία που προέρχεται από το μαλλί προβάτων που εκτρέφονται στην Αυστραλία. Η D3 εξάγεται αποκλειστικά από τη λανολίνη και ενώ είναι κατάλληλη για χορτοφάγους (κατόπιν σχετικής εγκρίσεως της Vegeterian Society της Αγγλίας) δεν ενδείκνυται για vegans.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

  • Brand: Better You
  • Κωδικός Προϊόντος: Μ.05.01.405
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 61
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 20,60€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 20,60€
  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 2060

Ετικέτες: Vegetarian