Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Λιποσωμιακή Φόρμουλα Βιταμίνης C 1000mg (450ml) Zooki

Διαθεσιμο Συντομα Λιποσωμιακή Φόρμουλα Βιταμίνης C 1000mg (450ml) Zooki

Η λιποσωμιακή φόρμουλα Βιταμίνης C, είναι η πιο ισχυρή Βιταμίνη C που υπάρχει διαθέσιμη στην αγορά. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Η βιταμίνη C - είναι μια βιταμίνη που το σώμα μας δεν μπορεί να συνθέσει ή αποθηκεύσει, αλλά υποστηρίζει πολλές θεμελιώδεις διαδικασίες του οργανισμού. Η Βιταμίνη C σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημα, την ανάπτυξη και επιδιόρθωση του συνδετικού ιστού, των οστών, των αιμοφόρων αγγείων, καθώς και της υγείας του δέρματος. Επιπλέον, η Βιταμίνη C είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο μπορεί εύκολα να οξειδωθεί, χάνοντας τη δράση του.

Όλη η Βιταμίνη C που χρειαζόμαστε πρέπει να ληφθεί από τη διατροφή μας. Επειδή δεν μπορεί να αποθηκευθεί, χρειαζόμαστε συνεχή τροφοδότηση του αίματος, με Βιταμίνη C, καθημερινά. Η λήψη Βιταμίνης C από το στόμα περνά μέσα από το πεπτικό σύστημα, το οποίο καταστρέφει τη δράση της, με αποτέλεσμα να καταλήγει στα κύτταρά μας ελάχιστο ποσοστό Βιταμίνης C (10%-20%). Δηλαδή, εξαιτίας των φυσικών μηχανισμών της πέψης, το ποσοστό βιοδιαθεσιμότητας, απορρόφησης, της Βιταμίνης C όταν αυτή λαμβάνεται από το στόμα, είναι πολύ μικρό.

Για να ξεπεραστεί αυτό, η Zooki χρησιμοποίησε τα οφέλη της νανοτεχνολογίας, μια λιποσωμιακή διαδικασία προστασίας της Βιταμίνης C μέσα σε «λιποσώματα». Τα λιποσώματα είναι φυσαλίδες λιπιδίων, μέσα στα οποία η δραστική ουσία της Βιταμίνης C μπορεί να "εγκλωβίζεται". Τα λιποσώματα προστατεύουν τη Βιταμίνη C κατά τη διάρκεια της πέψης, επιταχύνουν την απορρόφηση της και την απελευθερώνουν απευθείας στα κύτταρα του σώματος.

Τα Λιποσώματα Ως Ασπίδα:

Ένα λιπόσωμα είναι μια μικροσκοπική σφαίρα που φέρει μέσα της συστατικά. Αποτελείται από μια διπλή στιβάδα φωσφολιπιδίου,
που είναι επίσης συστατικά των κυτταρικών μας μεμβρανών. Όλες οι κυτταρικές μεμβράνες στο σώμα μας αποτελούνται από φωσφολιπίδια. Ώς τέτοια, τα φωσφολιπίδια είναι βιοσυμβατά και βιοαποικοδομήσιμα, ενώ μεταβολίζονται χωρίς καμία τοξικότητα. Τα φωσφολιπίδια μπορούν να μεταφέρουν πολύτιμα συστατικά στον οργανισμό που αφομοιώνονται εύκολα και απευθείας από τα κύτταρα. Τα λιποσώματα επομένως, εξασφαλίζουν πως θα περάσει κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος, όσο δυνατόν περισσότερη βιταμίνη C.


Λιποσωμική Απόδοση:

Μόλις τα λιποσώματα μεταφέρουν τη βιταμίνη C μέσω του πεπτικού στο σώμα, παραδίδουν τη βιταμίνη C απευθείας στα κύτταρα. Η βιταμίνη C είναι υδατοδιαλυτή: αντιμετωπίζει δυσκολία όταν πρέπει να εισέλθει στα κύτταρα μέσω μια κυτταρικής μεμβράνης που βασίζεται στο λίπος. Τα λιποσώματα ξεπερνούν αυτή τη δυσκολία, ενώνονται με την κυτταρική μεμβράνη του κυττάρου, μεταφέροντας έτσι το περιεχόμενο τους στο εσωτερικό του. Χρησιμοποιώντας λιποσώματα για να μεταφέρουμε τη βιταμίνη C, διασφαλίζουμε τη σίγουρη και μέγιστη απόδοση στα κύτταρα που την χρειάζονται.

Ισχυρή και αποτελεσματική, η λιποσωμιακή φόρμουλα Βιταμίνης C Zooki είναι ο καλύτερος τρόπος πρόσληψη Βιταμίνης C στην αγορά.

Χρήση: Το πακέτο περιέχει 30 φακελάκια πόσιμη Λιποσωμιακής Βιταμίνης C Zooki, σε υγρή μορφή. Καταναλώστε απευθείας από το σακουλάκι ή προσθέστε σε νερό, στο πόριτζ σας, στο smoothie, στο γιαούρτι κ.α. Αποθηκεύστε σε ψυγείο.

Κάθε φακελάκι περιέχει 1000mg Λιποσωμιακής βιταμίνης C & 6,7mg βιταμίνης Ε.

100% Φυσικά Συστατικά. Χωρίς ζάχαρη. Vegan. Χωρίς γλουτένη. Χωρίς σόγια. Χωρίς γαλακτοκομικά. Χωρίς αλκοόλ. Μη-ΓΤΟ.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Χωρίς Γλουτένη
Πιστοποιημένο Χωρίς Γλουτένη
Χωρίς Λακτόζη
Vegetarian
Vegan
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης
Χωρίς προσθήκη Αλατιού

Γλυκερίνη, Λιποσωμιακή Φόρμουλα Βιταμίνη C (Ηλιέλαιο που περιέχει φωσφατιδυλοχολίνη και βιταμίνη C ως L-ασκορβικό οξύ), Φιλτραρισμένο Νερό, Φυσικές Γεύσεις (Έλαιο Εσπεριδοειδών και Βανίλια), Βιταμίνη Ε, Φυσικά Χρώματα (Βήτα Καροτένιο), Βυανθρακικό κάλιο, Σακχαρόζη (<0.1g), Ολεϊκό Οξύ, Κιτρικό Οξύ.

Λιποσωμιακή Φόρμουλα Βιταμίνη C 4000mg εκ των οποίων Φωσφατιδυλοχολίνη 1000mg.

100% Φυτικά συστατικά.

Διατροφικές πληροφορίες ανά φακελάκι των 15ml:

1000mg βιταμίνης C (L-ασκορβικό οξύ) - (1250% NRV)

6,7mg Βιταμίνη Ε - (55,83% NRV)

*NRV = % Nutrient Reference Value.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

  • Κωδικός Προϊόντος: M.03.01.047
  • Διαθεσιμότητα: Διαθεσιμο Συντομα
  • 48,40€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 48,40€

Ετικέτες: Gluten Free, Certified Gluten Free, Vegetarian, Vegan, No Added Salt, No Added Sugar, Lactose Free