Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Ηλεκτρολύτες για Αντοχή 'Endure' Performance Electrolyte (118ml) Trace Minerals

εξαντλημενο Ηλεκτρολύτες για Αντοχή 'Endure' Performance Electrolyte (118ml) Trace Minerals
Το ENDURE είναι ένα ειδικό μείγμα ηλεκτρολυτών και ιχνοστοιχείων σε ιοντική μορφή που χρειάζεται το σώμα για να αποδώσει σε βέλτιστα επίπεδα ενέργειας, αντοχής και ενυδάτωσης κατά τη διάρκεια άσκησης, αγωνισμάτων ή άλλης έντονης φυσικής δραστηριότητας. 

Όσον αφορά τη μεγιστοποίηση απόδοσης κατά τη σωματική άσκηση, η σωστή ενυδάτωση είναι ζωτικής σημασίας. Η σωστή ενυδάτωση και η αποκατάσταση των χαμένων ηλεκτρολυτών βοηθούν στη μείωση εμφάνισης μυϊκών κραμπών και κόπωσης, χαρίζοντας περισσότερη ενέργεια και αντοχή. 

Το ENDURE είναι ένα τέλεια ισορροπημένο καθαρό μείγμα με Κάλιο, Νάτριο, Μαγνήσιο, Χλωρίδιο και Θειικό Άλας, σε συμπυκνωμένη μορφή. Πολλά ισοτονικά/αθλητικά ποτά περιέχουν μόνο κάλιο και νάτριο. Το ENDURE περιέχει και μαγνήσιο, έναν απαραίτητο ηλεκτρολύτη που χαλαρώνει φυσικά τους μύες αποτρέποντας τις κράμπες - τη νέμεση των αθλητών αντοχής. 

Όσοι ασκούνται προσπαθούν είτε να διατηρήσουν ή να χάσουν βάρος. Η κατανάλωση ισοτονικών - αθλητικών ποτών δεν είναι αποτελεσματική επειδή είναι γεμάτα με ζάχαρη ή άλλα γλυκαντικά και πολλές θερμίδες, περισσότερες από όσες καίγονται κατά τη διάρκεια της άσκησης. Το ENDURE δεν περιέχει υδατάνθρακες, ζάχαρη, σάκχαρα ή θερμίδες, ώστε να μπορείτε να ενυδατώνετε αποτελεσματικά και επαναλαμβανόμενα. 

Προσθέστε το ENDURE σε νερό και εξασφαλίστε άμεση και αποτελεσματική ενυδάτωση κατά τη διάρκεια μεγάλων διαδρομών, πεζοποριών ή αγώνων. Μεγιστοποιήστε την αξία κάθε σταγόνας του νερού και πάρτε μόνο ό,τι χρειάζεται το σώμα σας, τίποτα περισσότερο που μπορεί να σας βαρύνει. 

 • Περισσότερη ενέργεια.
 • Καλύτερη ενυδάτωση.
 • Μειωμένες κράμπες.
 • Περισσότερη αντοχή.

Σημαντικός ρόλος ηλεκτρολυτών:

 • Μαγνήσιο: Απαραίτητο για τη χαλάρωση των μυών και επομένως τη μείωση των μυϊκών κραμπών, υποστηρίζει την καρδιαγγειακή λειτουργία, παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή και τη ροή ενέργειας, βοηθά στη διεξαγωγή νευρικών παλμών σε όλο το σώμα για την αποτροπή αίσθησης κόπωσης.
 • Κάλιο: Απαραίτητο για τη συστολή των μυών και επομένως την αύξηση αντοχής των μυών, βοηθά στην πρόληψη των μυϊκών κραμπών, είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της ισορροπίας νερού και οξέων στα κύτταρα (αλκαλοποίηση), υποστηρίζει την καρδιαγγειακής λειτουργία, εκπέμπει ηλεκτρικά ερεθίσματα κατά τη σωματική άσκηση. 
 • Νάτριο: Όπως και το κάλιο, το νάτριο είναι απαραίτητο για τη συστολή των μυών και την αύξηση αντοχής των μυών, βοηθά στη διατήρηση ισορροπίας νερού και οξέων στα κύτταρα (αλκαλοποίηση), παίζει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της δίψας. 
 • Χλωρίδιο: Ένας ξεχασμένος ηλεκτρολύτης που βοηθά στην αποτελεσματική μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα ενώ είναι ο πιο άφθονος ηλεκτρολύτης έξω από αυτά, βοηθά στη διατήρηση ισορροπίας νερού και οξέων μέσα στα κύτταρα.

Το κλειδί για την ευεξία είναι η αντοχή!

Χρήση: Προσθέστε 48 σταγόνες (½ κουταλάκι του γλυκού) ENDURE σε 1L νερό (12 σταγόνες ανά 250ml) ή οποιοδήποτε φυσικό ισοτονικό ποτό (όπως νερό καρύδας) και ανακινήστε καλά. 

Μερίδες στη συσκευασία: 48.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Χωρίς Γλουτένη
Πιστοποιημένο Χωρίς Γλουτένη
Χωρίς Λακτόζη
Vegetarian
Vegan
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης

Ανά δόση (μισό κουτ. του γλυκού ή 2,5ml):

Magnesium (from ITM*): 45mg.

Chloride (from ITM*): 375mg.

Sodium (Seawater) : 100mg.

Potassium (Pot. Chloride) :150mg.

Sulfate (from ITM*): 20mg.


Θαλασσινό νερό, *Ιχνοστοιχεία σε Ιοντική Μορφή (ITM), απιονισμένο νερό, non-GMO κιτρικό οξύ.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

 • Brand: Trace Minerals
 • Κωδικός Προϊόντος: Μ.05.01.094
 • Πόντοι Ανταμοιβής: 79
 • Διαθεσιμότητα: εξαντλημενο
 • 26,50€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 26,50€
 • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 2650

Ετικέτες: Gluten Free, Certified Gluten Free, Vegetarian, Vegan, No Added Sugar, Lactose Free