Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Συσκευασία Δώρου Ηλεκτρικό Αρωματοδοχείο Harmony (Σκούρο) Florame

-69% Συσκευασία Δώρου Ηλεκτρικό Αρωματοδοχείο Harmony (Σκούρο) Florame

Ολοκληρωμένο σετ σε συσκευασία δώρου για να ανακαλύψετε τα ωφέλιμα μυστικά της αρωμαθεραπείας.

Χρησιμοποιείται για να διαχέει αιθέρια έλαια στον αέρα χωρίς να τα θερμαίνει ώστε να διατηρούν τις θεραπευτικές, αναζωογονητικές ιδιότητές τους. Συστήνουμε να χρησιμοποιείτε μόνο καθαρά αιθέρια έλαια και κατά προτίμηση βιολογικά. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να τοποθετήσετε χρονοδιακόπτη και να επιλέξτε χρήση 3 έως 4 φορές την ημέρα για περίπου κάθε 15 λεπτά. Μπορεί να αρωματίσει χώρους μέχρι 100m2. Συστήνουμε επίσης, να βάζετε μικρή ποσότητα αιθέριου ελαίου στο δοχείο του μηχανήματος (ειδικά αν η χρήση του δεν είναι συχνή) για να μην οξειδώνεται. Τα αιθέρια έλαια όταν έρχονται σε επαφή με το οξυγόνο αρχίζουν να γίνονται πιο παχύρρευστα και να οξειδώνονται. Προσοχή: Τα αιθέριο έλαιο να μην καλύπτει τον γυάλινο σωλήνα (κοιτάξτε σχέδιο). Περιέχονται οδηγίες χρήσης.

To σετ περιλαμβάνει:

  • 1 Ηλεκτρικό Αρωματοδοχείο
  • 2 Bιολογικά Αιθέρια Έλαια των 10ml
  • 1 καθαριστικό Αρωματοδοχείου των 50ml

Συντήρηση: Μία ή δύο φορές τον μήνα (ανάλογα με την χρήση) στάξτε 1-2 ml καθαριστικό αρωματοδοχείου στον άδειο γυάλινο σωλήνα και ανοίξτε το για 2 λεπτά ώστε να καθαριστεί.

Αν χρησιμοποιείτε συχνά αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών (πορτοκάλι, λεμόνι κτλ.) αυτά τείνουν να μπλοκάρουν το γυάλινο σωλήνα. Για να τον ξεμπλοκάρετε χωρίς να το σπάσετε, κολλήστε με σελοτέιπ μία καρφίτσα σε ένα μολύβι (για να μπορέσει να φτάσει στον γυάλινο σωλήνα) και απαλά καθαρίστε το άνοιγμά του. Αν κάποια υπολείμματα πέσουν μέσα στον γυάλινο σωλήνα αυτά θα τα καθαρίσει το καθαριστικό αρωματοδοχείου. *Όταν φεύγετε διακοπές θυμηθείτε να αδειάζετε και να καθαρίζετε το αρωματοδοχείο ώστε το αιθέριο έλαιο να μην στερεοποιηθεί και το αχρηστεύσει.

Εγγύηση: Το ηλεκτρικό αρωματοδοχείο έχει ένα χρόνο εγγύησης από την ημερομηνία αγοράς (κρατείστε την απόδειξη αγοράς) για την σωστή λειτουργία του εφ’όσον έχουν τηρηθεί όλα τα παραπάνω. Η εγγύηση δεν καλύπτει προβλήματα που έχουν προκληθεί από κακή χρήση της συσκευής ή σπάσιμο.

Προσοχή: Το επίπεδο του αιθέριου ελαίου ποτέ να μην καλύπτει τον γυάλινο σωλήνα στο εσωτερικό του αρωματοδοχείου. Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιά που προκλήθηκε από τέτοια χρήση.

Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g
Ενέργεια 1
Λιπαρά 1
Εκ των οποίων κορεσμένα 1
Υδατάνθρακες 1
Εκ των οποίων σάκχαρα 1
Πρωτεϊνη 1
Αλάτι 1

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

  • Brand: Florame
  • Κωδικός Προϊόντος: B.13.NN.556
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 96,78€
  • 30,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 24,19€

Ετικέτες: , , , ,