Κεκάκια Σοκολάτας με Γέμιση Τζιαντούγια 'Meranetti' Χωρίς Γλουτένη/Λακτόζη (4x50γρ) Schar
Πατήστε για μεγαλύτερη εικόνα
Στρογγυλά gluten-free κεκάκια (muffins) με σοκολάτα και γέμιση με υγρή κρέμας τζιαντούγια, από νουγκά φουντουκιών. Αφράτα και σοκολατένια, τέλεια για τον καφέ, τη δουλειά το σχολείο ή σαν κέρασμα σε γιορτή.
Σε 4 ατομικές μερίδες για να διατηρούνται πάντα φρέσκα.
Χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς συντηρητικά.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος | |
Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Πιστοποιημένο Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Χωρίς Λακτόζη | ✓ |
Vegetarian | ✓ |
Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g | |
Ενέργεια | 1561kJ/372kcal |
Λιπαρά | 14g |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 2.6g |
Υδατάνθρακες | 54g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 30g |
Εδώδιμες (φυτικές) Ίνες | 2.5g |
Πρωτεϊνη | 5.1g |
Αλάτι | 0.64g |
Αυγά*, κρέμα νουγκατίνα 18% [ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, νερό, πάστα φουντουκιού 9,6%, ηλιέλαιο, αιθυλική αλκοόλη, κακάο με χαμηλά λιπαρά 3%, δεξτρόζη, πυκνωτικό: πηκτίνη; φυσικά αρώματα], ζάχαρη, αλεύρι ρυζιού, ηλιέλαιο υψηλού ελαϊκού, νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλεύρι αραβοσίτου, κακάο σε σκόνη 3,3%, εκχυλίσματα φρούτων (χαρούπι, μήλο), άμυλο ρυζιού, γαλακτωματοποιητής: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, διογκωτικοί παράγοντες: μονοποτατικός τρυγικός εστέρας, όξινο ανθρακικό νάτριο, γλυκονο-δελτα-λακτόνη; πυκνωτικό: ξανθανικό κόμμι; αλάτι, φυσικά αρώματα. *Αυγά αχυρώνα.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια, λούπινο και άλλους ξηρούς καρπούς.