Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα

Υδροενζυματικό Φυτικό Μείγμα για Αδιάκοπο Υπνο 'ΕΙΕ Reposil Plus' (50ml) Adamah

-15% Υδροενζυματικό Φυτικό Μείγμα για Αδιάκοπο Υπνο 'ΕΙΕ Reposil Plus' (50ml) Adamah
Λέμε ότι η καλή υγεία προέρχεται από τα φυτά γιατί τα φυτά περιέχουν πολλές δραστικές ουσίες που είναι ευεργετικές για τον άνθρωπο. Οι ουσίες αυτές βρίσκονται συχνά στα κυτταρικά τοιχώματα του φυτού και η πλήρης εξαγωγή τους με παραδοσιακές μεθόδους ήταν ανέκαθεν αδύνατον να συμβεί.

Χάρης στην τεχνική της Υδροενζυματικής Εκχύλισης - "EIE" από τον Ιταλικό όρο Estrazione Idro-Enzimatica - η Adamah μπορεί να αποδίδει εξαιρετικά βιοδιαθέσιμα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχουν τις δραστικές ουσίες και τα συμπληρωματικά μόρια του φυτού, παρέχοντας ένα πλήρες συνεργιστικό διάλυμα. Η πατενταρισμένη αυτή διαδικασία είναι μια παγκόσμια καινοτομία που έχει βασιστεί στην πολυετή έρευνα του Πανεπιστημίου της Μπολόνια.

Τα φυτικά εκχυλίσματα της Adamah περιέχουν το 100% των φυτοχημικών ουσιών των φυτών (ολόκληρο το φυτοσύμπλεγμα), σε τέτοια μορφή που μπορεί να απορροφηθεί από τον οργανισμό. Η απορρόφηση των υδροενζυματικών εκχυλισμάτων ξεκινάει ήδη από το στόμα διεισδύοντας άμεσα στην αιματική κυκλοφορία και συνεχίζεται σε ολόκληρο το μήκος του πεπτικού σωλήνα. 

Το μείγμα εκχυλισμάτων Reposil Plus, περιέχει Λυκίσκο (humulus lupulus), Μελισσόχορτο (melissa officinalis), Φλαμουριά (tilia platyphyllos), Λουλούδι του Πάθους (passiflora incarnata) και Λεβάντα (lavandula officinalis) που υποστηρίζουν τη σωστή λειτουργία του ύπνου. Ιδιαίτερα χρήσιμο σε ανθρώπους που βιώνουν συχνές αφυπνίσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας (αϋπνία στη μέση της νύχτας) ή αφυπνίσεις νωρίς το πρωί (τελική αϋπνία) ή ξυπνούν κουρασμένοι μετά από ένα πλήρη βραδινό ύπνο (υποκειμενική αϋπνία). 

Στα υδροενζυματικά εκχυλίσματα της Andamah δεν χρησιμοποιούνται χημικοί διαλύτες, αλκοόλ, χρωστικές ουσίες, αρωματικές ουσίες ή ζάχαρη.

Χρήση: 20-30 σταγόνες διαλυμένες ή όχι σε νερό 1 ώρα πριν τη βραδινή κατάκλιση. 

Προειδοποιήσεις: Xρειάζεται προσοχή όταν αυτό το σκεύασμα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με θυμοληπτικά (ηρεμιστικά), βαρβιτουρικά, βενζοδιαζεπίνες, ισχυρά ημεριστικά και οπιοειδή φάρμακα. Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση αλλεργίας σε κάποιο από τα συστατικά του. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή, ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Δεν ενδείκνυται για παιδιά κάτω των 3 ετών. Να μην χρησιμοποιείται χωρίς ιατρική επίβλεψη σε παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. 

Προειδοποιήσεις: Δεν ενδείκνυται για παιδιά κάτω των 3 ετών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή, ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μην χρησιμοποιείτε τα προϊόντα σε περίπτωση αλλεργίας σε κάποιο από τα συστατικά του.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 42906 / 08.04.19.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Χωρίς Γλουτένη
Χωρίς Λακτόζη
Vegetarian
Vegan
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης
Χωρίς προσθήκη Αλατιού

Φυτική γλυκερίνη, Νερό, E.I.E. TIGLIO (Tilia Platyphyllos – φύλλα και άνθη), E.I.E. LUPPOLO (Humulus Lupulus – στρόβιλοι), E.I.E. LAVANDA (Lavandula Officinalis – άνθη), Ε.Ι.Ε MELISSA (Melissa Officinalis – φύλλα), E.I.E PASSIFLORA (Passiflora Incarnata – φυτό σε άνθιση), κιτρικό οξύ.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€!

  • Brand: Adamàh
  • Κωδικός Προϊόντος: Κ.11.ΝΝ.010
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 89
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 35,15€
  • 29,88€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 29,88€
  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 2988

Ετικέτες: Vegetarian, Vegan